Amikor az esküvői fogadást tervezi az ember, felejthetetlen, de legalábbis maradandó élményt szeretne a résztvevőknek. Élőzenével biztosan nem nyúlhat mellé, ha a barátok és családtagok szórakoztatásáról és megtáncoltatásáról van szó! Íme még 5+1 ok, hogy miért jó az esküvői zenekar bérlés!

1. Az élőzene aktivizál!

Egy jó esküvői és party zenekar képes energizálni a résztvevőket, nem csupán a táncolható dallamok biztosításával, hanem az élő fellépés vizualitásával, spontaneitásával fűszerezve.

2. A vendégek még sokáig emlegethetik az élményt!

A legtöbben az esküvői partira emlékszünk, nem a ceremóniára. És ha a szórakozás kiemelkedő, sok bókra és elismerésre számíthat a lagzi után is.

3. Az élőzene változatos!

A legtöbb esküvői és party zenekar repertoárja tartalmazza a népszerű és ismert tánczenéket, és a klasszikus, korábbi kedvenceket is. És ha van néhány olyan sláger, melyet a pár mindenképp szeretne hallani az esküvőn, a legtöbb zenekar felár nélkül megtanulja ezeket is.

4. A tánchoz zenekar kell!

Sok pár szereti dalról dalra pontosan meghatározni, mik hangozzanak el a lakodalomban, pedig egy tapasztalt esküvői és party zenekar zenei listája, hosszú évek tapasztalatai alapján pont a táncolható és táncoltató dalokat tartalmazza, érdemes tehát szabad kezet adni a bandának!

5. A szünetben is szól a zene!

Ha eddig az tartotta vissza az esküvői és party zenekar bérléstől, hogy ‘leülhet’ a hangulat a zenekari szünetekben, nem kell aggódnia! Ma már minden zenekarnak megvan a technikai felszereltsége hozzá, hogy zenéket játsszon különböző audió eszközökön keresztül is. De az ilyen szüneteket ki lehet használni egyéb programok, például a csokordobás, a torta felvágás vagy a harisnyakötő vadászat lebonyolítására is.

6. A nem-táncoló vendégeknek koncert élmény!

Az esküvőkön általában minden korosztály képviselve van, ezért fontos, hogy a választott esküvői és party zenekar sokféle ízlésnek és életkornak megfelelően biztosítani tudja a fülbemászó dallamokat. Úgy is, ha a jelenlévők egy része csak hallgatóság. Számukra is élvezetessé kell tenni a lagzit, és erre a hangszeres élőzene alkalmasabb, mint az előre felvett.

A Colorband esküvői és party zenekar az Ön esküvőjén is megtölti a táncparkettet! A www.eskuvoi-zenekar-bali-zenekar.hu webcímre kattintva megismerkedhet velünk, a +36-20-539-55-51 telefonszámon pedig közvetlenül is kapcsolatba léphet velünk!