Az autónk az egyik legértékesebb tulajdonunk, ezért érdemes óvnunk az időjárás viszontagságaitól. Nyáron a viharok tehetnek kárt benne, télen pedig a hideg, a sózott utak, illetve a latyak miatt megnövekedett balesetveszély is. Ha az utcán parkolunk, könnyen nekimehet egy másik, figyelmetlen autós, amiből csak rosszul jöhetünk ki. Ha van hozzá megfelelő területünk, például a kertben, akkor érdemesebb könnyűszerkezetes garázsban tárolnunk gépjárművünket!

A könnyűszerkezetes garázsok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Természetesen a legfontosabb, hogy a garázs védelmet nyújtson autónknak a környezeti hatásokkal és az esetleges illetéktelen behatolókkal szemben. Erre a könnyűszerkezetes garázs tökéletesen megfelel! A könnyűszerkezetes garázsoknak számos előnye van a hagyományos épületekkel szemben. Gyorsan, akár pár óra alatt felépíthetőek, tartósak, felállításuk nem jár felfordulással, bármikor, bárhol összeállíthatóak, illetve szétszedhetőek, mivel oldható kötésekkel készülnek, így költözéskor a garázst is vihetjük magunkkal! A megrendelő igényei szerint változatos méretekben legyárthatóak. Extra felszerelésekkel is felszerelhetőek, így többek közt oldalablakokkal, az ereszcsatornával, oldalajtó is beépíthető, illetve a garázsajtó lehet kétszárnyú, vagy billenő is! Alapnak a gyártók egy 10-15 cm vastag betonaljzatot javasolnak, de ennek híján megfelelhet négy stabil betontuskó is! Persze ahhoz, hogy könnyűszerkezetes garázsunk igazán tartós legyen, egy megbízható céget kell felkérnünk a kivitelezésre!

Ha Ön is szeretné, hogy kertje egy kiváló minőségű és időtálló könnyűszerkezetes garázzsal legyen gazdagabb, akkor válassza a Lani Építő Kft.-t! Látogasson el weboldalukra a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu címen, és tájékozódjon a lehetőségekről! Ha kérdése akadna könnyűszerkezetes garázsokkal kapcsolatban, akkor hívja a +36-70-284-8797-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a honlap kapcsolat menüpontja alatt található űrlap segítségével!