Az Omron Healthcare a teljesebb, egészségesebb élet lehetőségét kínálja minden embernek, és ehhez többféle elektronikus berendezéssel járul hozzá. A fejlesztéseik között szerepelnek inhalátorok, hőmérők, digitális mérlegek, fájdalomcsillapító készülékek és vérnyomásmérők. Alábbi cikkünkben ez utóbbiakról lesz szó.

A megfizethető digitális technológiának köszönhetően manapság már mindenki ugyanolyan pontosságú vérnyomásmérőket használhat, mint az orvosok. Az Omron vérnyomásmérői a legmodernebb technológiát vonultatják fel; a segítségükkel nem csak a vérnyomás mérése lesz pontosabb, de akár folyamatos kiértékelés is kérhető, hiszen egyes típusok az okostelefonokra készült applikációval összeköttetésben tárolják is az adatokat, és ezzel elősegítik egy hosszabb távú mérési ciklus regisztrálását, ami pontos diagnózis felállítását eredményezheti az orvos által, mivel az applikáció képes továbbítani is a méréseket.

Az Omron vérnyomásmérői többféle kialakítással és funkciókészlettel vásárolhatóak meg, így a legalacsonyabb árú, alap funkciókkal ellátott berendezések mellett olyanok is kaphatóak, mint a fentebb említett, úgynevezett „hálózatba kapcsolt” vérnyomásmérők, vagy a legújabb fejlesztés, az Omron Evolv, ami a mandzsettával egybeépített készülék, aminek számos funkciója közül kiemelkedik a funkciók teljes automatizálása, illetve szintén összekapcsolható az Omron okostelefonos alkalmazásával.

Vállalkozásunk, a Commed Kft. minden vérnyomásmérő, így az Omron termékeinek kalibrálásával és szervizelésével foglalkozik, így, ha bennünket választ, mindig biztos lehet a pontos értékekben. Keresse fel weboldalunkat, amit a www.vernyomasmerőkalibralas.hu címen ér el, és tájékozódjon bővebben tevékenységi körünkről, illetve árainkról! A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, a 06-1-252-0758-as telefonszámon, vagy a commed@commed.hu e-mail címen lépjen velünk kapcsolatba, és kérje kollégáink segítségét akár Omron vérnyomásmérő esetében is!