Az iPhone már bemutatkozása óta hatalmas sikereket könyvelhetett el, de a technológia fejlődésével lépést kell tartani, így most bemutatkozott a legújabb széria, az iPhone 8 és 8 Plus is! Lássuk, mit kell tudni a legújabb Apple telefonokról!

Külsőre szinte alig változott, az üveg teljesen lekerekített a készülék oldalán és ezáltal egybeolvad magával a házzal, így kényelmesebb a készülék fogása. Az iPhone 8 és 8 Plus asztroszürke, ezüst és arany színben érhető el. Belső tulajdonságait tekintve az új generáció az iPhone 7 továbbfejlesztett változata, a legnagyobb fejlesztés az A11 Bionic chip. A processzor jól reagál és komolyabb használat esetén is megbízhatóan működik, illetve a 2GB memória miatt a háttérben futó alkalmazásokkal sincs gond. Az iPhone 8 is megkapta a True Tone technológiát, aminek köszönhetően kevésbé terheli meg a szemünket a kijelző, magasabb lett a fényereje. Az előlapi üveg ugyanaz, mint a hátlapi, ami 50%-kal erősebb, mint az eddig használtak, de azért érdemes lesz rá erősebb üveg fóliát vásárolni.

A kamera új szenzort, színszűrőt és A11 képfeldolgozó processzort kapott, ami gyorsabb autofókuszt és hardveres zajszűrést is támogat, a négy LED-es True Tone vaku pedig képes a lassú szinkron funkcióra is. A képek élesebbek, rosszabb fénykörülmények között jobban teljesít a kamera, jobb lett színtartományok kezelése és fejlődött a dinamika tartomány is. Az iPhone 8 már vezeték nélkül is tölthető, ami hasonló sebességre képes, mint egy 5W-os töltő, de képes gyorstöltésre is. Az iPhone 8 nem csak egy egyszerű frissítés, mivel 70%-ban ugyanaz van benne, mint az iPhone X-ben. Aki nem szeretne X-et venni, annak a 8 hibátlan választás!

Ha Ön is szeretne az iPhone tulajdonosok egyre népesebb táborához tartozni, akkor keresse fel a Mobileshop Kft. weboldalát a www.mobileshop.hu címen, és válasszon egyet a kínálatból! Ugyanitt számos kiegészítőt is beszerezhet új telefonjához! Kérdés esetén hívja a +36-30-739-3993-as, vagy a +36-30-737-3393-as telefonszámot, illetve írjon e-mailt az info@mobileshop.hu címre!