A hőálló tömítések nagy választéka várja a vásárlókat kandallókhoz, kályhákhoz is. Ha tömítést keres, nálunk megtalálja a megfelelő terméket!

A magas hőállóság az egyik fő tulajdonsága azoknak a tömítő anyagoknak, amiket speciális felhasználáshoz terveznek. Az olyan fűtési rendszerekhez, ahol tüzelőanyag szolgáltatja az energiát, szintén ilyen tömítőanyagra van szükség. A karbantartás vagy már a kivitelezés fázisában is minőségi hőálló tömítéssel kell ellátni a kályha, a kandalló bizonyos részeit.

hőálló tömítések forgalmazásával foglalkozunk és az ügyfeleink számára az elérhető legjobb minőségű termékeket kínáljuk megvételre. Amennyiben szüksége van új és hosszú távon is megbízhatóan használható hőálló tömítésekre, akkor válogasson a tömítésekből. A hőálló tömítések szín, kezelés, a hőállóság mértéke vagy alak szempontjából is megkülönböztethetőek egymástól.  A tömítések alapanyaga főleg üvegszál és textilüveg. Ezek az alapanyagok elterjedtek, mert mát bizonyították, hogy megfelelnek a feléjük támasztott elvárásoknak.  A cégünk kizárólag olyan tömítések forgalmazásával foglalkozik, amik a hőálló anyagok legjobbjait képviselik.

Az ideális hőálló tömítések főbb tulajdonságai közé tartozik a kiváló tapadás, méretre vághatóság. Jól bírja az extrém magas hőmérsékletet is rövidebb távon, a magasabb hőmérséklettel pedig hosszú távon megbirkózik.A kandallók, kályhák ajtajainak tömítéséhez, illetve tűzálló és hőálló szigetelésnek tervezték őket.

A WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. által forgalmazott tömítésekben és hőálló anyagokban maximálisan megbízhat. Javításhoz, építkezéshez, felújításhoz is ajánljuk a tőlünk megvásárolható tömítéseket. A www-westex.hu webcímen teljes képet kaphat a kínálatról. Ha valamelyik termék felkeltette az érdeklődését, tudjon meg többet a közzétett elérhetőségeink egyikén, hívja a +36 94 510-102, -103, -104 telefonszámokat vagy írjon nekünk a westex@t-online.hu email címre! A kollégáink szívesen nyújtanak bővebb felvilágosítást a rendeléshez!