tandemugrás egy extrém program, de életveszély nélkül. Nem kell kockáztatni az életedet ahhoz, hogy egy vérpezsdítő élményben legyen részed. Ugorj velünk!

Az extrém sportok és programok azokat az embereket vonzzák, akik szeretik átlépni a határokat, nem félnek a veszélytől és sokszor a halál torkába bámulnak, mielőtt visszatáncolnak onnan a biztonságos hétköznapokba. Az extrém sportokhoz hasonló a tandemugrás is, de van egy nagy különbség az ejtőernyő ugrás és például a motoros halálugrás között. Az ejtőernyős ugrásnál mindig van mögötted valaki, aki tudja, hogy meddig lehet elmenni és vigyáz a biztonságos földet érésre. A tandemugrás fellibbenti a fátylat a veszélyről, de nem megy tovább ennél. Bárki részt vehet egy ilyen programon, ami jelzi, hogy nem jár valódi életveszéllyel. A tandemugráson részt venni nem egy vakmerő döntés, mert az ugróknak mindent biztosítunk, ami a sértetlen földet éréshez csak kellhet. Neked szinte semmi dolgod sincsen, csak igazán elmerülni az ejtőernyős ugrás szépségeiben és szívdobogtató izgalmában. Megmutatjuk, mit fogsz viselni, hogyan zajlik majd az ugrás, felküldünk veled egy tapasztalt tandemoktatót, akinek ez lesz a sokadik ugrása és aki épségben fog lehozni a fellegekből. Pont annyi izgalomban lesz részed egy átlagos napon, amennyi nem okoz szívmegállást, csupán veszélyes függőséget. Szívesen látunk később is, ha beleszerettél ebbe a programba!

A levegőben még nem jártál, de nagyon szeretnéd kipróbálni, hogy milyen kiugrani ejtőernyővel a hátadon egy mozgó repülőgépből? Ezt megteheted, a www.tandemugras.org weboldalon megtalálsz hozzá minden fontos információt. Legyél egyike annak a csapatnak, aminek a tagjai velünk ugrottak és olyan élményt szereztek, amit soha nem fognak elfelejteni! Ne várj tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot, jelentkezz tandemugrásra és hamarosan az ugróruhában várhatsz a Matkópusztai Repülőtéren a felszállásra! A +36-70-60-87-373 telefonszámon és a tandemcentrum@gmail.com email címen tudod egyeztetni a kollégáinkkal a saját időpontodat a tandemugrásra.