A solár medence takaró sokoldalú és hasznos kiegészítő, aminek ott a helye minden medencetulajdonos eszköztárában. Egyedi gyártású takaróval Ön is rengeteget nyerhet és kihozhatja a maximumot a medencéből, ne hagyja ki!

Mindenki, akinek van egy saját medencéje, tisztában van azzal, hogy védeni kell a vizet a szennyeződésektől, erre pedig egy praktikus takaró jelenti a legjobb megoldást. Egy jól megválasztott, speciális alapanyagból készített takaró azonban ennél sokkal többet tud nyújtani, lényegében egy többfunkciós kiegészítőnek tekinthető. Ez a solár medence takaró, ami képes arra, hogy kényelmesebbé tegye a fürdőzést, egyszerűbbé a karbantartást, sőt, költségtakarékosabbá a fenntartást.

solár medence takaró, ahogy az a nevéből könnyen kikövetkeztethető, a napsugárzás hatására melegíti a vizet, így annak hőmérséklete egy-egy hűvösebb éjszakát követően is kellemes marad. Mivel a takaró segít megakadályozni a víz párolgását, kevesebb utánpótlásra van szükség, valamint a vegyszerek is kisebb mennyiségben távoznak. Solár medence takaró használatával tehát ritkábban kell foglalkozni a vegyszerezéssel, ráadásul kevesebbet is kell költeni ezekre a készítményekre.

Fontos tudni, hogy a takarót mindig az adott medencére kell szabni. Kisebb méret esetén elegendő egy vékonyabb, egyszerűbb solár medence takaró, nagyobb medencéhez viszont vastagabb, szöveterősített változat javasolt. Egy ilyen kiegészítő esetében különösen fontos az egyedi gyártás, ezzel biztosra vehető, hogy a takaró követi a medence formáját, és előnyei így tudnak a leginkább érvényesülni.

Cégünk, a Szavini Kft. számára a magas színvonal éppúgy természetes, mint az, hogy a solár medence takaró minden részletében a megrendelők igényeire van szabva. Ha tőlünk rendeli meg a kiegészítőt, biztos lehet benne, hogy szívesen használja majd és hosszú távon elégedett lesz vele. Ismerkedjen meg az általunk biztosított lehetőségekkel a www.szavini.hu weboldalon, és kérje bátran ajánlatunkat a +36-23-545-310-es telefonszámon vagy a szavini@szavini.hu e-mail címen!