Ha sportról van szó, sokan választják a fitnesztermeket a mozgáshoz, azonban a jelenleg kialakult helyzetben nem igazán van lehetőség a létesítmények látogatására. Jó páran kénytelenek voltak félbeszakítani az edzéstervüket, így pedig nem lehet az izomkidolgozással, fogyással foglalkozni. Egyesek attól tartanak, hogy mire ismét kinyitnak a fitnesztermek, addigra kezdhetik elölről az edzéstervet, ezt pedig érthető, hogy szeretnék elkerülni. Amennyiben Önnek is kellemetlen döntést kellett hoznia a korlátozások miatt, és nem szeretné feladni a harcot a kilókkal szemben, kihozná magából a legjobbat nyárra, ismerkedjen meg a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. otthoni edzőgépjeivel!

A Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. visszaadja ügyfeleinek a mozgás  szabadságát. A szolgáltatás igénybevételével Ön otthon tovább folytathatja az edzéstervet a fitnesz center edzőgéppel, így könnyedén elérheti a kitűzött célokat az izomkidolgozás, fogyás terén. A multifunkciós edzőgép megbízható, színvonalas, ami kiválóan megdolgoztatja az izmokat. Az otthoni sport a közérzetére is kiváló hatással lesz, hiszen egyrészt nem érezheti magát rosszul a félbehagyott edzésterv miatt, másrészt a mozgás alatt elfelejtheti a járványhelyzetet, és az ezzel kapcsolatos kellemetlenségeket. Az otthoni edzőgépnek köszönhetően az ügyfeleknek nem kell kompromisszumot kötniük a kialakult körülményekkel, semmilyen korlátozáshoz nem szükséges alkalmazkodni. A multifunkciós edzőgépet hosszú távon is igénybe vehetik az ügyfelek.

Válassza a korlátlan, otthoni sportolást, ehhez forduljon bizalommal a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt.-hez, és próbálja ki a multifunkciós edzőgépet! Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással. Weboldalunkon bővebb információkat is talál a berendezésekről, kölcsönzésről, amit a www.futopadkolcsonzo.hu címen ér el. Ha kérdezne, keressen bennünket telefonon a +36-30-99-22-555-ös számon vagy küldjön üzenetet az info@virtnesscentrum.hu e-mail címünkre!