A fóliasátras termesztés a növények számára ideális környezetet teremt, emellett természetesen védelmet is nyújt az élősködőkkel szemben, és a benne kialakuló mikroklíma a termények gyorsabb növekedéséhez, illetve éréséhez is hozzájárul. Régebben minden kertben előfordultak fóliasátrak, és újabban egyre több kertben tűnnek fel újra, hiszen van egy hatalmas előnyük a szabad termesztéssel szemben: egy fóliasátorban a szezon meghosszabbításával lehet zöldségeket és gyümölcsöket termelni, így gyakorlatilag tekinthetőek az üvegházak modern megfelelőinek, bár azoknál lényegesen alacsonyabb költséggel is felállíthatóak. A Nortene Edenia fóliasátor tökéletesen alkalmas egy kisebb konyhakert összes növénye számára, ha pedig több kerül beszerzésre és felállításra, az akár egy kisebb gazdaságot is képes kiszolgálni.

Nortene Edenia fóliasátor könnyedén felállítható, szaktudás sem kell hozzá, és akár egyetlen ember is megbirkózhat a feladattal. A kész sátor teljes alapterülete kihasználható, a szellőzés érdekében pedig felhajthatóak az oldalai, így minden tekintetben alkalmas a konyhakerti növények nevelésére az őszi és tavaszi vegetációs időszakot 1-1 hónappal kiegészítve, de használható mediterrán, cserepes növények teleltetésére is, emellett akár raktárként, vagy garázsként is funkcionálhat.

Cégünk, a Greenberg Bt. webáruházában többek között a Nortene Edenia fóliasátor is beszerezhető, de számos egyéb termékkel is találkozhat, ha felkeres bennünket. Érdemes Önnek is megtekinteni a kínálatunkat, mert egész biztosan talál olyasmit, aminek hasznát veszi a kertjében. A Nortene Edenia fóliasátor segítségével Ön is sikeres lehet a konyhakerti növények termesztésében, amihez további eszközöket és kellékeket is beszerezhet tőlünk. Keresse fel a www.greenberg.hu címen megtalálható weboldalunkat, tekintse meg választékunkat, majd rendelje meg a kiválasztott termékeket csupán néhány kattintással!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, válassza Ön is a Nortene Edenia fóliasátrat! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-227-2527-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a honlapunk kapcsolat menüpontja alatt található űrlap kitöltésével!