A csapatépítő programokra nagyobb szükség van, mint valaha. Az egész cég profitálni fog egy közös programból.

A szellemi munkát végző, számítógéppel dolgozó irodisták már nincsenek többé a céges asztalukhoz kötve. Egyre inkább hódít a hibrid munkavégzési forma, ami a home office és az irodai munka keveréke. Semmivel sem jár kisebb hatékonysággal, ha egy kolléga ötből kettő napot a saját íróasztalánál ülve, otthon végzi el a feladatait. A kollégák viszonyára azonban hatással van a kevesebb, együtt töltött munkaidő.

Ne hanyagolja el a csapatszellemet erősítő és a kollégák közötti viszonyt stabilizáló csapatépítőket! Önnek ráadásul nem kell a szervezéssel vagy az ötleteléssel fáradnia, mert mi ezeket a feladatokat elvégezzük Ön helyett.

A csapatépítő, mint fejlesztő szórakozás

Az ilyen jellegű programok akkor érnek célba igazán, amikor a kollégák nem érzik kötelező, unalmas és időrabló feladatnak, de nem is csak a szórakozás kerül középpontba. A képlet egyszerű: válasszon egy olyan helyszínt, ahol néhány órát vagy akár egy teljes napot szívesen töltene a csapatával és válasszon hozzá csapatépítő programot! Amit mi kínálunk, többféle igényt is lefed, beltéren és kültéren is levezényelhető programokat tudunk nyújtani. A nyomozás, kincskeresés vagy a kvíz is olyan, közösen végezhető tevékenységek, amik észrevétlenül fejlesztő hatással is járnak.

Fontos, hogy a kollégák ne csak munka emailekben kommunikáljanak és ne csupán a feladatok megoldására koncentráljanak. Hozza őket közelebb egymáshoz és lepje meg őket  egy élménydús nappal! Az eredmény több nevetés lesz rövid távon, hosszú távon pedig közvetlenebb, erősebb munkakapcsolat a kollégák között.

A Balatonquality Rendezvényszervező Iroda weblapját a www.balatonquality.hu oldalon találja. Gondoljon ránk, ha kellene egy kreatív program, egy jól megszervezett, közös időtöltésen szeretne részt venni a kollégákkal! Minden részletet elárulunk telefonon vagy üzenetben, keressen minket bizalommal:06-20-520-37-20 info@balatonquality.hu