A zene átszövi mindennapjainkat, aktuális hangulatunk szerint felvidít, feltölt energiával vagy éppen megnyugtat. A különleges zenei élményeknek a gyermekek is részesei lehetnek, természetesen az életkoruknak megfelelő, játékos formában érdemes bevezetni őket ebbe a világba. Ha a csemete fogékony a zenére, szeret énekelni, táncolni, és szívesen szerepel, remek meglepetés lehet számára a LEGO® Vidiyo készletek egyike!

LEGO® Vidiyo BeatBox olyan játék, melynek segítségével a gyermekek elmerülhetnek a videoklip készítés rejtelmeiben, méghozzá egy közösségi játékélmény keretein belül. Egyszerre lehetnek rendezők, producerek és sztárok a saját készítésű videoklipjeikben, így minden szerepbe belekóstolhatnak egy kicsit, szórakozhatnak és fejlődhetnek egyszerre.

Minden LEGO® Vidiyo készlet egy egyedi világra épül, amit egy ingyenes alkalmazás segítségével lehet felfedezni, melyen keresztül a kész alkotások is megoszthatók. A videoklip készítését különleges figurák, elemek és izgalmas kihívások teszi élvezetessé a kicsik számára. A LEGO® Vidiyo készletekkel való játék teret ad a kreativitásnak, hiszen az alkotások különféle dalokkal, táncmozdulatokkal és effektekkel egészíthetőek ki. A LEGO® Vidiyo BeatBox dobozok feldíszíthetőek, ami még egy lehetőség arra, hogy a gyermekek kibontakoztassák fantáziájukat a játékkal. A LEGO® Vidiyo készletek között minden szülő megtalálhatja azt a változatot, ami megfelel gyermeke érdeklődésének, és így felhőtlen kikapcsolódást biztosít számára.

Te is szeretnéd megosztani gyermekeddel a zene és az alkotás örömét? Látogass el a Kockavilág webáruházába, és válassz egyet a LEGO® Vidiyo BeatBox termékek közül! Kínálatunkat a www.kockavilag.hu címen érheted el, ahol kényelmesen böngészhetsz a játékok között, és rendelésedet is néhány kattintással leadhatod! Amennyiben kérdésed van a kiszemelt termékkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink valamelyikén, várjuk megkeresésed a +36-1-225-3240-es telefonszámon és az info@kockavilag.hu e-mail címen!