A kert a természet egy saját kis szeglete, amivel minden tulajdonos ahhoz kezdhet, amihez kedve tartja. Míg vannak, akik kizárólag a zöld pázsitot szeretnék élvezni, olyanok is akadnak, akiknek a szenvedélye a kertészkedés, és ennek megfelelően különleges növények sora díszíti kertjüket, és   vannak olyanok, akik saját gyümölcsöket szeretnének. Gyümölcsfa vásárlás során többféle lehetősége van az érdeklődőknek, így választhatnak szabadgyökeres vagy konténeres változatot, melyekről érdemes előzetes tájékozódni. Miért érdemes a konténeres gyümölcsfa mellett dönteni?

konténeres gyümölcsfa esetében a növény előnevelt állapotban kerül új tulajdonosához. A konténeres, avagy földlabdás növények begyökerezve, megfelelő méretű edénybe ültetve várják sorukat. Ez egy kicsit magasabb árat feltételez, mint a szabadgyökeres változat, ugyanakkor az ültetést követően a konténeres gyümölcsfa majdnem százszázalékos biztonsággal megmarad, tehát nincs kockázat. Szintén a konténeres típus mellett szól, hogy ezeket a növényeket szinte egész évben bármikor el lehet ültetni, egyedül a fagyos téli napok képeznek kivételt. Ha az is fontos szempont, hogy a fa minél előbb termést hozzon, akkor a konténeres gyümölcsfa jó választás, hiszen őszi ültetés esetén legkésőbb a következő évben már majdnem biztosan lehet termésre számítani.

Szeretne konténeres gyümölcsfák óriási kínálatából válogatni? Balogh Zoltán Faiskolája Önt is várja! Számos fajta kapott helyet árudánk választékában, így nálunk bátran válogathat, biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő növényeket. Amennyiben szeretné megismerni termékeink és szolgáltatásaink részleteit, látogasson el www.baloghfaiskola.hu weboldalunkra, ahol mindenről bővebben tájékozódhat! Konténeres gyümölcsfákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseit szívesen megválaszolják szakértő munkatársaink, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket elérhetőségeink egyikén. Várjuk hívását a +36-30-361-0205-ös telefonszámon, valamint üzenetét az ujkigyosiaruda@gmail.com e-mail címre!