Hamarosan itt a húsvét. Az ünnep sokaknak évek óta a vendégvárásról, sütésről-főzésről, takarításról szól, ami egy idő után igencsak megterhelő tud lenni. Egyesek szinte egy percet nem pihennek ilyenkor, így húsvét után még fáradtabbak, meggyötörtebbek. A tavaszi fáradtság csak tovább nehezítheti az érintettek állapotát, így pedig valóban nagyon nehéz maximálisan teljesíteni például a munkahelyen. Vannak olyanok, akik megelégelik ezt, és úgy döntenek, hogy az idei húsvétot inkább kikapcsolódással, pihenéssel töltenék, otthonuktól távol. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretne kedvező lehetőséget találni ehhez, ismerkedjen meg a LUXIMPEX Kft. húsvéti wellness ajánlatával!

A LUXIMPEX Kft. Hotel Barátság igazán vonzó húsvéti wellness ajánlattal várja azokat, akik végre maguk mögött hagynák az ünnepi készülődést, vendégvárást. Az akció 2022.04.15 – 2020.04.18 között érvényes. A húsvéti wellness ajánlatnak köszönhetően Ön végre úgy ünnepelhet, hogy közben nem kell készülődnie, stresszes helyzetekbe keverednie. Maximálisan átadhatja magát a pihenésnek, a Hotel Barátságban garantáltan semmiben sem fog hiányt szenvedni. A húsvéti wellness ajánlattal igényes, felszerelt szálláshelyet vehet igénybe. Korlátlanul használhatja a fürdőt és a wellness részleget, ahol lehetősége van testileg és lelkileg feltöltődni. Teljesen újjászületve mehet haza, ezután pedig sokkal jobban fogja bírni a mindennapok kihívásait. Kipihent lesz, munkahelyén se lesz panasz a teljesítményére. A húsvéti wellness ajánlat lehetővé teszi, hogy még egy ünnepi bálon is részt vegyen, 2022.04.16.-én este, így végre Ön lehet a vendég.

Ne hagyja ki a LUXIMPEX Kft. Hotel Barátság húsvéti wellness ajánlatát, töltse végre az ünnepet pihenéssel, várjuk szeretettel igényes szállásunkon! Honlapunkon bővebb információkat is talál, amit a www.baratsag.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, vagy lefoglalná a szálláshelyét, keressen minket telefonon a +36-52-558-592, vagy a +36-70-625-9742-es számok egyikén. E-mailen is elérhetők vagyunk, a sales@baratsag.hu címen.