Az olyan bőrbútorok, mint a bőrfotelek igen nagy népszerűségnek örvendenek. Az, hogy ennyire előtérbe vannak, elsősorban igényes kinézetüknek köszönhető. Bármilyen térnek exkluzív, elegáns hatást kölcsönöznek, ráadásul még rendkívül kényelmesek is.

Ahhoz, hogy a bőrfotelek megőrizzék hibátlan kinézetüket, és sokáig megajándékozzák tulajdonosaikat páratlan látványukkal, nagyon fontos a körültekintő felületápolás. Bizonyos termékek, szerek alkalmazása kifejezetten tilos!

Anyagok, amik feloldják a bőr felületvédelmét

A bútoráruházakban elérhető bőrfotelek nagy része felületvédelmi eljáráson esik át, ami által ellenállóbbak lesznek a külső hatásokkal szemben. Ha az ember nem megfelelő terméket használ a felülettisztításhoz, a különböző anyagok egymással szembe kémiai reakcióba reakcióba lépnek, aminek az eredménye az, hogy feloldják a bőr speciális védőrétegét.

Tej, mint ápolószer? Felejtse el!

A tej nem csupán az étkezések alkalmával kerülhet előtérbe, hanem a háztartási teendőknél is. Gyakran alkalmazott szer, ami jó szolgálatot tehet a növény leveleinek megtisztításához, azonban már a bőrfotel ápolásához nem tanácsos felhasználni. A tejtől kellemetlen szagú lesz a bútor, amit csak idővel lehet eltávolítani a fotelből.

Mi a helyzet a szilikon tartalmú termékekkel?

Egyesek úgy gondolják, hogy esetleg megpróbálkoznak a szilikon tartalmú készítményekkel, azonban ezek szintén óriási károkat okozhatnak a bőr felületvédelmével kapcsolatban. A nem megfelelő szerek használata még színkopással is járhat.

Ha az ember tanácstalan, a legjobb, ha hozzáértőktől kér segítséget a bőrfotel rendbetételéhez. A tanácsokért bátran lehet fordulni a Lederland Magyarországhoz, amely igazi szakértője a témának. Ezen felül igényes bőrbútorokat lehet beszerezni.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, amit a www.lederland.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-23-530-454-es vagy a +36-30-629-7647-es számok egyikén! E-mailen is elérhet bennünket, az info@lederland.hu címen.