A kuponoldalak az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvendenek, elsősorban azért, mert fantasztikus akciókkal, vonzó ajánlatokkal várják az érdeklődőket. Utazást, kikapcsolódás lehetőséget vehet, az eredeti áruk töredékéért. Áprilisban kedvezményes bowlingozási lehetőséggel várjuk!

A bowling nagyon népszerű a fiatalok és idősebbek körében is, egyénileg és csapatban is játszható. A 10 bábuval játszott bowling Amerikában született, első szabályait pedig 1895 környékén rögzítették. A bábujáték hamar átterjedt Európára is, ma már nincs olyan ország és város, ahol ne lennének bowlingpályák! Egy teljesen más világba csöppenünk, ezeknek a pályáknak nagyon jellegzetes hangulatuk van, már ez megalapozza a kedvet a játékhoz. A pályák tükörsimára vannak csiszolva, gyönyörűen vannak elrendezve a bowling golyók és a bábuk, nagyon színes, látványos sport. Azért is népszerű, mert bárki játszhatja! Ha csapatban bowlingozunk, nem mindenki bír egyforma, nehézsúlyú golyóval gurítani, de vannak könnyebb opciók is. A játék lényege, hogy a felállított 10 bábut, két vagy kevesebb gurításból ledöntsük. A bowlingozás olyan embernek is élvezetes, aki nem profi szinten űzi, hamar rá lehet érezni a technikára és sikerélményt szerezhetünk. Magyarországra a bowling egyszerre érkezett a rendszerváltással, az első bowlingpályák 1989-ben épültek. A legtöbb pálya Budapesten található, de mára már kisebb városok is büszkélkedhetnek kiváló pályákkal.

Ha sikerült kedvet csinálnunk, éljen most Online Kuponoldalak Kft-nk ajánlatával! Online kuponunk arra vár, hogy lecsapjon rá! A kedvezményt beválthatja a Dunakavics Étterem & Bowling Klubban, egy kupon áráért 2 órát bowlingozhat! Ne maradjon le az akcióról! A kedvezményt a www.kuponoldalak.hu oldalon elérheti, kérdés esetén keressen minket e-mailen az info@kuponoldalak.hu címen!