A jelenlegi vírushelyzet gyökeresen megváltoztatta a szabadidős tevékenységeket. Le kell mondanunk a társasági életről és számos programról, ezáltal pedig rengeteg időnk szabadul fel. Nagyon sokan álltak át otthoni munkavégzésre, melynek köszönhetően még több időt lehet megtakarítani. Most van alkalom csinosítani a lakást és bonyolultnak látszó ételek elkészítésével foglalatoskodni, de a plusz időt nem kell szükségszerűen házimunkával tölteni! Ha szívesen lazítana egy kicsit, szeretnénk figyelmébe ajánlani házias éttermünket Budapesten!

A finom falatokról senkinek sem kell lemondania, hiszen a Kakas Étterem házhozszállítással üzemel tovább! Jelenleg is örömmel fogadjuk rendelését, csupán annyi a különbség, hogy nem pincérünkkel tudja megosztani kívánságát, hanem diszpécserünkkel, és otthona kényelmében fogyaszthatja el kedvenc ételeit.

Mi pontosan tudjuk, hogy a több szabadidő nem jelenti azt, hogy ne lehetne olyan alkalom, amikor egyszerűen nincs kedve a konyhában rostokolni, és csak arra vágyik, hogy az asztalán gőzölögjön az elképzelt fogás. A házhozszállítás pontosan ezt kínálja, hiszen csak meg kell rendelnie a kiválasztott ételt, és megvárni, míg a futár megérkezik. Nem kell időt tölteni a bevásárlással, főzéssel, ráadásul a mosatlan is minimális, ha házhozszállítás mellett dönt, ez tehát a legkényelmesebb megoldás, ha egy kis lazításra vágyik.

Házias éttermünk Budapesten elsősorban klasszikus magyaros fogásokat kínál, de választékunkban különlegességek is helyet kaptak az igazi ínyenceknek. Étlapunk változatlan formában áll rendelkezésre, a levesektől a desszertekig mindent megtalálhat nálunk, és továbbra is friss, finom fogásokra, bőséges adagokra számíthat. Ha felkeltette érdeklődését a házhozszállítás lehetősége, és szeretne megismerkedni kínálatunkkal, látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra! Rendelését és felmerülő kérdéseit várjuk elérhetőségeinken, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen!