Sokak újévi fogadalmai között ott szerepel az, hogy formába hozzák magukat, és megszabadulnak a felesleges kilóktól. Egyesek úgy gondolják, hogy ehhez a leghatékonyabb opciót a futás biztosítja, amivel nem is lehet igazán vitatkozni. A futás az egyik legjobb alternatívát nyújtja a zsírégetés elősegítéséhez, átgondolt, intenzív edzéssel igen látványos eredményeket lehet elérni.

A szervezet futás közben percenként 12 kalóriát éget el, napi félórás edzéssel sokat lehet tenni a fogyásért. Sajnos hiába az újévi fogadalom, az időjárás nem igazán kedvez ahhoz, hogy az ember rögtön már az év elején belevághasson a terveibe. Sokak számára nem jöhet szóba az, hogy tavaszig várjanak a futással, mert kicsúszhatnak az időből, így a nyár folyamán még dolgozniuk kellene a testükön.

Futópad bérlés, amivel már most elkezdődhet az edzés

Szerencsére nem kell lemondani a tervekről, álmokról, mert létezik már futópad bérlés, aminek keretein belül az ember otthoni környezetben mozoghat. Nem kell a csapadéktól, rossz időtől tartani, sőt, még a korai sötétedés sem gördíthet akadályokat az emberek elé. A futópad kölcsönzés után máris el lehet kezdeni, akár februárban az edzést, így a nyáron már csak esetleg a szinten tartással kell foglalkozni.

Futópad, az eredeti ár töredékéért?

Sokakat elgondolkoztat az, hogy vásároljanak saját futópadot azért, hogy a külső tényezők ne befolyásolják az edzést, azonban egy új berendezésért igen mélyen kell a pénztárcába nyúlni. A futópad kölcsönzés nagy előnye, hogy a gépet az eredeti ár töredékéért használhatják az emberek, így anyagi akadálya sem lehet a rendszeres mozgás bevezetésének.

Az újévi fogadalom betartásáért keresse a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. -t! Cégünk kedvező lehetőséget kínál az új tervek megvalósításához. Honlapunkon bővebb információkat találhatnak a fitneszgép bérlésről, amit a www.futopadkolcsonzo.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, hívjon minket telefonon a +36-30-99-22-555-ös számon, vagy írjon e-mailt az info@virtnesscentrum.hu címre!