A Fit Fight egy új, dinamikus megközelítést hoz a sport világába – érdemes Neked is megismerkedni vele!

Napjainkban már számtalan edzésforma közül választhatsz, és már-már lehetetlen eligazodni köztük, így nem csoda, hogy sokan csak legyintenek, és megmaradnak a megszokott edzéseik mellett. Érdemes lehet azonban figyelni az újdonságokra is, hiszen olyan érdekességekkel is lehet találkozni, mint a Fit Fight, ami a fitness és egyes harcművészetek egyedi kombinációja!

A Fit Fight tehát alapvetően egy csoportos fitness edzés, azonban a mozdulatokban elegyednek a thai-box, a kick-box, a jiu-jitsu és a taekwondo mozdulatai is. Az ütések, rúgások, védések és ezek variációi izzasztó órát eredményeznek, ám eközben fejlesztik a koordinációt, a koncentrációt és az állóképességet, sőt, a mozdulatok úgymond beivódnak, és akár minimálisan önvédelemre is alkalmassá tesznek.

A Fit Fight zsírégető és alakformáló hatású, ráadásul az erőnlétet is növeli, mindezt pedig az aerobicra jellemző ritmusossággal, zenével teszi élvezetesebbé. Külön előnye, hogy edzettségi szinttől függetlenül bárki számára javasolt elkezdeni, hiszen az intenzitás egyénileg szabályozható, a fejlődés viszont garantált, és ehhez csupán egy kis kitartásra lesz szükséged!

A Fit Fight edzéseken – egyetlen óra leforgása alatt – akár 800 kalóriát is elégethetsz, hiszen intenzív mozgásformáról van szó, bár érdemes szem előtt tartani, hogy ehhez már a haladó szinten kell tartanod; értelemszerűen egy kezdőnek ez még nem fog menni. Azonban már az első alkalom után is tapasztalhatod a jótékony hatásait, ugyanis a Fit Fight felgyorsítja az anyagcserét és javítja a keringést is.

Felkeltettük az érdeklődésedet a Fit Fight edzésforma iránt? Cégünk, a Star Wellness Kft. Team Fitness edzőterme ilyen edzésekkel is vár! Ha bővebb információra lenne szükséged, keresd fel a www.teamfitness.hu címen elérhető honlapunkat, és tudj meg többet Fit Fight edzéseinkről!

Amennyiben szeretnél részt venni Fit Fight edzéseinken, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén: a 06-1-250-8640-es telefonszámunkon, vagy az info@teamfitness.hu e-mail címünkön!