Sok szülő szeretne könyvből mesélni a gyermekeiknek, azonban nem mindig sikerül teljesen lekötni a kicsiket ezzel. Az egyszerű felolvasás nem igazán tetszik nekik, elég hamar elkezdenek unatkozni, és inkább mással foglalkoznak. Ahhoz, hogy a képzelet tudjon szárnyalni, mindenképp szükség van a mesékre, így a felnőtteknek megoldást kell találniuk ahhoz, hogy a mesélés izgalmasabb legyen.

Vásároljon filc ujjbábot a meséléshez!

A legjobb, ha a szülők filc ujjbábut vásárolnak a meséléshez. A báboktól sokkal érdekesebb, színesebb lesz a történetek bemutatása, a kicsik sokkal jobban fogják élvezni a közös tevékenységet. A mese sokkal jobban ki tud bontakozni, a gyerekeket ez garantáltan leköti, így pedig valóban tud szárnyalni a képzelet, fantázia.

Mivel a filc ujjbábokkal hosszabb időre is le lehet kötni a kicsik figyelmét, ezzel lehetőség van gyakorolni a koncentrált figyelmet is, ami a gyerekek fejlődésének szempontjából rendkívül hasznos.

Az ujj filcbábokkal egyszerűen be lehet vonni a gyerekeket a mesélésbe. Akár maguk is kitalálhatnak más befejezést a meséknek, ez pedig pozitívan hat a kreativitásukra.  

Mire jó még a filc ujjbáb?

Akkor is jól jönnek az filc ujjbábok, ha a szülők szeretnék szóra bírni a gyermeküket. Többüknél ez probléma lehet, nehezen nyílnak meg, azonban egy kedves figura egyszerűbben megszólaltathatja őket. A bábok előtt szabadabbak, bátrabbak lehetnek.

Az illemszabályok magyarázásához és tanításához is célszerű lehet filc ujjbábokat használni. A gyerekek így könnyebben elfogadják a szabályokat, jobban megmarad nekik, így be is tudják azokat tartani.

Szerezze be a Bébidizájn kínálatából a filc ujjbábokat, amik nem hiányozhatnak a kisgyermekes családok életéből! Igényes termékeink pozitívan hatnak a kicsikre. Az online üzlet kínálatát a www.bebidizajn.hu címen éri el.

Ha bővebb információkat szeretne megtudni az ujjbábokról, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-70-424-4110-es számon, vagy írjon e-mailt az info@bebidizajn.hu címre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.