Most, hogy beköszöntött a tavasz, az időjárás alkalmas ahhoz, hogy az ember elkezdhessen tevékenykedni a kertben. Ilyenkor kerül elültetésre több növény is, illetve a már meglévőkkel is muszáj foglalkozni. Le kell vágni a fákról, bokrokról az elszáradt ágakat, így pedig a növények az év további részében megfelelően tudnak majd fejlődni.

A kerti munkálatok során jelentős mennyiségű zöldhulladék gyűlik össze. A levágott ágak, gallyak rengeteget helyet elfoglalhatnak, arról nem beszélve, hogy a kiálló darabok még balesetveszélyesek is lehetnek. Elég egy apró figyelmetlenség, és máris megtörténik a baj, ami komoly sérüléseket is eredményezhet.

Ágdarálás nélkül nincs tavaszi kertrendezés!

A jó hír, hogy nem kell sokáig kompromisszumot kötni az összegyűlt zöldhulladékkal, ugyanis az ágdarálásnak köszönhetően hamar és egyszerűen el lehet tüntetni a levágott ágakat, gallyakat. A darálást végző gép rendkívül hatékonyan dolgozik, kézi eszközökkel egyáltalán nem lehet elérni azt a gyorsaságot, amit a készülék biztosít.

Az ágdarálás eredménye nagyon precíz, amit így sokkal könnyebb kezelni is. A jó hír, hogy a ledarált ágakat, gallyakat fel is lehet használni a további kerti feladatokhoz.

Újrahasznosítás a kertben

A ledarált ágak nagyon sokféle tevékenységhez lehetnek hasznosak a kerten belül. Felhasználhatók többek között talajtakaróként, ami most a nyári időszak miatt különösen jól jön. A lefedett részen a talaj nem száradhat ki, így az jobban tűri majd a magas hőmérsékletet is.
Az ágdarálásért forduljon bizalommal a Gávai Ágdarálás csapatához! Ügyfeleinknek kedvező szolgáltatást kínálunk, aminek keretein belül segítünk felszámolni a levágott ágakat, gallyakat.

Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.agdaralasolcsongavai.hu címen ér el.

Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon a +36-70-389-1565-ös számon, vagy írjon üzenetet a gavai67@indamail.hu e-mail címünkre! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.