pesto szósz nélkülözhetetlen az olasz konyhából. A növényi alapanyagokból készült, intenzív ízekkel rendelkező zúzalék számos fogásnak ad egyedi aromát. Régen a különböző fűszernövényeket így tartósították. Az olasz pestonak nincsen párja, sokan kifejezetten az eredeti itáliai termékeket keresik ezzel kapcsolatban, ugyanis tudják, hogy így biztosan olyanok lesznek az ételek, mint amilyennek megálmodták. Sokan úgy gondolják, hogy a pestot inkább tésztákhoz használják fel. Az igazság az, hogy érdemes kísérletezni, informálódni a témáról, ugyanis igazán izgalmas ételeket lehet megvalósítani a szósszal. Amennyiben Ön is szeretne tippeket kapni a pesto felhasználásához, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon!

Ha kedveli a különlegességeket, és szívesen feldobná az egyszerű krumplipürét, bátran gondoljon az olasz pestora! Tálaláskor tegyen pár kanállal a zúzalékból a még meleg pürére, és merüljön el a különleges ízek világában! A két ízvilág tökéletesen kiegészítik egymást, vendégeit is garantáltan lenyűgözheti ezzel a kombinációval.

Egyszerű, de nagyszerű vacsorára vágyik? Készítsen pirítóst, és tegyen rá a szószból pár kanállal, és máris kész a laktató, finom fogás! A pirítós mellé fogyaszthat még zöldséget is, így még értékes vitaminokat is bejuttathat a szervezetébe.

Sokan nem gondolnák, de a pesto még saláta öntetként is megállja a helyét. Keverjen ki külön tálba pestot majonézzel, majd locsolja meg a friss zöldségeket az elkészült öntettel! Biztos lehet abban, hogy lenyűgöző lesz a végeredmény. A csirkemell vagy bárányhús pácolásához is használhat pesto szószt.

Ha szeretné ezeket kipróbálni, vagy másfajta receptet tesztelne le, szerezze be az olasz pestot az Olaszbolt Kft. online áruházából, amit a www.olaszbolt.hu címen ér el. Érdemes körbenézni a kínálatban, ugyanis nagyon sokféle minőségi olasz élelmiszeralapanyaggal is találkozhatnak a vevők, amelyekkel bárki könnyedén megidézheti otthonában az itáliai ízeket. Személyesen is felkereshet minket Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontban.
Bővebb információkért hívjon minket telefonon a +36-1-505-5834-es vagy a+36-30-348-1110-es számokon! E-mailen is elérhet minket, az info@olaszbolt.hu címen.