A téli hónapokban csak az igazán merész kalandorok vállalnak be egy olyan programot, mint amilyen a kenutúra, a tervezgetésre viszont épp ez a megfelelő idő! Mit szólna ahhoz, ha már most megtervezne egy izgalmas, evezéssel töltött hétvégét tavaszra, és amíg várnia kell a jó időre, utánajárna a kenu kölcsönzés lehetőségeinek?

A kenuzás bárki számára nagyszerű program, hiszen egyszerre nyújtja a testmozgás és a háborítatlan természet felfedezésének élményét. Ha a társaságból még senki sem evezett, az sem jelenthet akadályt, az egyetlen, ami történhet, hogy lassabban halad a kenu, de ez valójában csöppet sem probléma, sőt!

Ami viszont gondot jelenthet, az a felszerelés hiánya, ezért ha lát fantáziát abban, hogy szervez egy kenutúrát, gondoskodnia kell a kölcsönzésről. Szerencsére erre rengeteg helyen van lehetőség, van azonban néhány szempont, amire érdemes figyelnie, amikor kiválasztja a megfelelő céget a bérléshez.

Amellett, hogy a cég rendelkezésre bocsátja a választott méretű kenut, fontos felmérni azt is, hogy milyen egyéb lehetőségeket biztosít. A kenu mellett szükség lehet olyan kiegészítőkre, mint például a holmik tárolására alkalmas hordó, amire elsőre talán nem is gondolna, ha még nincs rutinja az evezésben. Fontos lehet ezen felül a mentőmellény, de még olyan kellékekre is gondolni kell, mint a bogrács, ami ugyan nem kapcsolódik közvetlenül a kenuzáshoz, viszont jól jöhet az esti időtöltéshez.

Jó, ha olyan céget választ, ahol online intézheti a kenu kölcsönzést, hiszen ez gyors és egyszerű megoldás, ráadásul biztosan nem sikkadnak el a részletek. Pár kattintással bejelölheti, mire van szüksége, a visszaigazolást követően pedig már csak ki kell várnia a napot, amit kitűzött a kenutúra kezdetére.

Ha úgy érzi, hogy ez az Ön számára is kihagyhatatlan program, a Vidám Delfin Utazási Irodánál akár már most elintézheti a kenu kölcsönzést tavaszra! Nálunk minden kelléket megtalál, ami kényelmessé és élményekben gazdaggá teheti a kenutúrát, csupán annyi a dolga, hogy megtervezi a kikapcsolódást.

Kattintson a www.vizitura.com weboldalra, ahonnan könnyedén eléri kenu kölcsönzéssel foglalkozó oldalunkat is, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-42-443-519-es telefonszámon vagy a vizitura@vidamdelfin.hu e-mail címen!