A január sokak számára lényeges fordulópontnak számít az életmódváltás szempontjából. Komoly fogyókúrába vágtak bele annak érdekében, hogy később, nyáron ne lehessen probléma a fürdőruha viselése.

Szeretnék visszakapni az önbizalmukat, és természetesen az egészségmegőrzés is fontos célnak számít.
Vannak tévhitek a fogyásról, amelyeket érdemes tisztázni. Ezzel kapcsolatban az egyik leggyakrabban előforduló az, hogy az emberek a fogyókúrát azonosíthatják az alakformálással is, így pedig várhatják is ehhez a végeredményt, ami sajnos viszont elmarad.

A fogyás a súlytöbblet csökkentéséről szól

fogyás esetében a súlyveszteség áll központban. A felesleges kilók sok mindenben gátolhatják az embereket, többek között a megfelelő mozgásban is. Jelentős súlytöbblettel nehéz sportolni, elérni a kitűzött célokat.

Ezzel szemben az alakformálásnál nem a súlyveszteség áll középpontban, hanem az irányított edzés, amikor az egyént már nem gátolhatják a szabad mozgásban a felesleges kilók.

Miről szól az alakformálás?

Az alakformálás tulajdonképpen arról szól, hogy ha az ember elégedetlen bizonyos testrészeivel, például a fenékkel vagy a combokkal, akkor azt különböző gyakorlatokkal alakíthatja.

Természetesen napjainkban nem csupán tornagyakorlatok, szérumok vethetők be ilyen esetben, hanem különböző professzionális kezelések is. A szolgáltatások forradalmi alternatívát biztosítanak ahhoz, hogy az ember a legjobb formáját hozhassa. Az alakformálás során a test méregtelenítési folyamaton is átmegy, ami szintén lényeges része annak, hogy a tükörbe nézve az egyén tökéletes testet láthasson.

Az Evital Parkban többféle alakformálást elősegítő szolgáltatás közül válogathat, megéri hozzánk időpontot foglalni! Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, amit a www.evitalpark.hu címen ér el.

Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal telefonon a +36-30-886-3816-os vagy a +36-1-787-0380-as számok egyikén! E-mailt is írhat, az info@evitalpark.hu címre. Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.