A legtöbb embernek ma már olyan korszerű telefonja van, amivel jó minőségű fotókat is lehet készíteni, ami általában igencsak ki is van használva, és a virtuális galériák tele vannak megörökített pillanatokkal. Ha azt fontolgatjuk, hogy otthonunk dekorációja is lehetne egy-egy jól sikerült fénykép, többnyire a legfrissebb fotókból válogatunk. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az okostelefonok mellett a régi fénykép albumok is ott lapulnak valamelyik fiókban, amik ugyanolyan értékkel bírnak, mint új fotóink. A modern technológia annak is teret ad, hogy a régi fotók új formát öltsenek, és az így készített vászonképek is otthonunk díszei lehessenek ugyanolyan kiváló minőségben, mint az új, digitális képek!

Van néhány kedvenc gyerekkori képed, amiket mindig is imádtál visszakeresni az albumból? Egyedi ajándékkal lepnéd meg nagyszüleidet évfordulójuk alkalmából? A régi fotókból vászonkép is lehet, melynek köszönhetően azok új és látványos formában kerülhetnek a falakra! A vászonképek remek dekorációs lehetőséget nyújtanak, és ha Te is szereted, ha otthonodban visszaköszönnek a legszebb pillanataid, vagy családtagjaidat szeretnéd megajándékozni ezzel az élménnyel, ez a tökéletes megoldás.

Az idősebb emberek különösen szeretnek elmerengeni életük kedves emlékein, és ha a régi fotókból vászonkép készül, ami a falaikra kerülhet, az csodálatos érzés. Ám természetesen nem kevésbé megható, ha Te magad dekorálnád otthonodat olyan vászonképekkel, amik minden nap mosolyt csalnak az arcodra.

Ha eldöntötted, hogy régi fotókból vászonképet készíttetsz, nincs más dolgod, mint előkeresni az albumokat, és kiválogatni kedvenceidet! Az Ötlet Szalon Kft. lelkes munkatársai megvalósítják elképzeléseidet, akár saját részre, akár ajándékba szánod a vászonképet. Nézz körül www.vaszonkep.hu weboldalunkon, ha érdekelnek a részletek, és add le bátran rendelésedet! Ha kérdésed van, szívesen segítünk, keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Hívj minket a +36-70-387-5747-es telefonszámon vagy írj nekünk üzenetet a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címre!