Egy vérbeli üzletember mindig elfoglalt. Persze nem csak ő, de nagy általánosságban elmondható, hogy egy vállalkozással foglalkozó ember akár késő este is a cégével foglalkozik, és jóval többet utazik, mint az, aki alkalmazottként dolgozik. Ebből adódik, hogy néha még olyankor sem elérhető, amikor pedig fontos lenne megjelennie; fontos családi eseményeken, esküvőkön, vagy – legrosszabb esetben – egy randevún. Egy virágküldő szolgálat segítségével viszont legalább éreztetheti, hogy gondol az ünnepeltre, még ha ez nem is ugyanaz, mintha ténylegesen jelen lenne az ünnepségen.

Ha nem lehetséges a személyes jelenlét, akkor a virágküldő szolgáltatás igénybevételével legalább ajándékkal kedveskedhetünk. Ez leginkább virág, vagyis vágott virágokból készülő csokrok, cserepes-kaspós növények, virágdobozok, illetve kosarak, de ha jó helyen érdeklődünk, akkor ezt megtoldhatjuk egy ajándékcsomaggal is, amiben az édességeken felül akár egy üveg bor, vagy valamilyen ajándéktárgy is lehet. Mindez ízléses csomagolásban, sérülések nélkül kerül kiszállításra az általunk megadott időpontban és helyszínre, ráadásul megadhatunk egy rövid üdvözlő szöveget is, amit egy kártyán mellékelve adnak át a megajándékozottnak. Így tompíthatunk egy kicsit azon, hogy nem sikerült személyesen felköszönteni az ünnepeltet, gratulálni az ifjú párnak, vagy átölelni szüleinket az aranylakodalmukon. Ettől függetlenül a virágküldő szolgálat csak félmegoldás; az első adandó alkalommal látogassuk is meg őket!

A FlorAwesome Kft. virágküldő szolgálata húsz éve áll a megrendelői rendelkezésére, ha gyönyörű csokrok és gonddal összeállított ajándékcsomagok időbeni kézbesítésére van szükség! Virágkötőink szintén hosszú évek tapasztalatával készítik el a szebbnél szebb csokrokat, amiket aztán gondosan csomagolnak, és az érzékeny növényeknek kijáró odafigyeléssel szállíttatnak el a kijelölt címre. Ha Ön is szeretné meglepni szeretteit virágküldő szolgálatunk segítségével, látogassa meg honlapunkat, amit a www.escadaviragkuldes.hu címen érhet el, és válogasson a lehetséges küldemények közül! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, illetve írjon a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!