Aki volt már esküvőn, az tudja, hogy a nászajándék a legtöbb esetben kemény dió: a nyolc fondue-készlet mellé letenni a kilencediket rettenetesen kínos tud lenni, a pénz pedig ugyan hasznos, de nincs benne semmi személyes. Ilyenkor olyat kellene adni, ami sokáig emlékezteti az ifjú párt a legszebb napjukra, amikor kimondták az igent, ráadásul az egyediség is fontos. Nos, van egy remek tippünk, bár igaz, hogy ez csak utólag adható át: készíttessen vászonfotót az esküvői fotókból!

A vászonfotó tökéletes ajándék minden alkalomra, így nászajándékként is megállja a helyét. Egy esküvőn ezernyi fotó készül, többnyire jól beállítottak, és profi fotós foglalkozik azzal, hogy tényleg tökéletesek legyenek. Ha azonban Ön is visz magával fényképezőgépet, akkor olyan pillanatokat is elcsíphet, amik a hivatalos fotók közé nem fognak bekerülni. Ilyenek az összenevetések, a maszatos száj, a leevett nyakkendő, vagy a vőlegény, amint az éjféli tánctól és a koccintásoktól „kimerülve” a padlón fekszik. Ezeket biztosan nem örökíti meg a fotós, de ha mégis, nem kerülnek napvilágra, így biztos lehet benne, hogy az ajándéka teljesen egyedi lesz, és ha az ifjú pár nem siet, akkor még a nászút megkezdése előtt át is adhatja nekik az esküvői fotókból készített vászonfotót! A friss házasok első közös otthona így igazán személyes, egyedi, gyönyörű lakásdekorációval gazdagodhat, és hosszú éveken át díszítheti azt.

Természetesen a pár maga is készíttethet vászonfotót az esküvői képekből, hiszen saját magukat is meglephetik egy életre szóló emlékkel a legszebb pillanatok felidézésével. Az elkészült, profi fotók kiválogatása épp elég ideig fog majd tartani ahhoz, hogy egész biztosak lehessenek benne, ezt az ajándékot már nem kapják meg senkitől, így nyugodtan leadhatják a rendelésüket.

Ha Ön is szeretne vászonfotót készíttetni az esküvői képekből, forduljon bizalommal az Ötlet Szalon Kft.-hez! Ha nem sikerül kiválasztania a legjobb fényképet, akkor akár montázst is készíttethet belőlük, így a rendelés leadása után pár nappal már át is veheti az elkészült vászonfotót az esküvői képekből! Bővebb információért keresse fel honlapunkat a www.vaszonkepszalon.hu címen! Kérdés esetén hívjon bennünket a 06-70-387-5747-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@vaszonkepszalon.hu címre!