Szülőköszöntő virágdoboz gyönyörű selyemvirágokkal és szívhez szóló üzenettel! Az egyedi kézműves termék páratlan köszönőajándék a szülőknek, ami örök emlék marad, és mindig mosolyt csal majd az arcokra!

Az esküvőn az ifjú pár van a középpontban, hiszen az egész esemény kettőjük boldogságáról és új, közös életükről szól. Természetes hát, hogy a meghívottak nászajándékkal készülnek, ugyanakkor ők maguk sem mehetnek haza üres kézzel. Kedves szokás a köszönőajándék, egy apró meglepetés, amivel a pár kifejezheti a közös ünneplés miatt érzett hálát és boldogságot. A köszönőajándék általában minden vendég számára ugyanaz, ám a szülők, mint kiemelt vendégek, kivételt jelentenek, számukra külön meglepetéssel szokás készülni. A szülőköszöntő virágdoboz az egyik legjobb választás erre a célra, hiszen személyes és egyedi, éppen olyan, amilyet az alkalom megkíván!

szülőköszöntő virágdoboz egy olyan egyedülálló ajándék, amiben sokkal több rejlik, mint pusztán a hála kifejezése. Az önmagukban is gyönyörű selyemvirágokat egy különleges üzenet teszi teljessé, ami a szülő-gyermek kapcsolat soha nem múló erejére utal. A szülőköszöntő virágdoboz felhívja a figyelmet arra, hogy az édesanya és édesapa továbbra is fontos személy marad a pár életében, ennél szebben pedig nem is lehetne kifejezni a szeretetet.

szülőköszöntő virágdoboz többféle változatban kapható, így minden pár megtalálhatja azokat, amikkel szeretnék meglepni az örömszülőket. Mindegyik egyedi kézműves termék, ami gondos tervezés és precíz munka eredménye, ez pedig csak fokozza az értéküket.

Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, böngésszen bátran Molnár Éva Lolli kézműves boltjában, ahol természetesen szülőköszöntő virágdoboz is vásárolható! A termékekkel kapcsolatban bővebb információkat az alkotó saját weboldalán kaphat, ha a www.selyemcsokor.com címre kattint. Amennyiben szeretné leadni rendelését, esetleg kérdése lenne, hívja bátran a +36-20-317-8878-as telefonszámon vagy írjon üzenetet az eveartdesign@gmail.com e-mail címre!