Sok ifjú pár számára fontos, hogy a ceremónia során a szüleiket is köszöntsék egy apró meglepetéssel, csokor virággal. A növények igazán lenyűgözők, azonban a gond velük az, hogy hamar elhervadnak, így veszítenek szépségükből. Nem ritka, hogy már az esemény további részében kezdik magukat megadni, így egyáltalán nincs lehetőség arra, hogy a szülők eltegyék emlékbe a kapott csokrokat. Ez különösen a nyári esküvőknél okozhat problémát, hiszen a virágok nem bírják a hőséget, így nem csoda, ha hamar tönkre mennek a forróságban. Amennyiben Ön szeretné elkerülni a kellemetlenségeket, és tartósabb megoldásra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe a szülőköszöntő virágdobozokat!

szülőköszöntő virágdobozok selyemvirágból készülnek, aminek a legnagyobb előnye az, hogy nem hervad el a legnagyobb hőségben sem. Ez az alternatíva lehetővé teszi, hogy az ifjú pár maradandó emléket adjon át a szülőknek. A kompozíciók csodálatosak, a szülőköszöntő virágdobozok szépségét sokáig élvezhetik a megajándékozott felek. Óriási könnyebbség a házasulandóknak is, hogy a nagy napon nem kell folyamatosan figyelniük a növények állapotát. Nagyon megterhelő lenne még azzal is foglalkozni, hogy a virágok vízhez jussanak. A szülőköszöntő virágdobozok tartalmának, kinézetének a fantázia szabhat határt. A végeredmény igényes és exkluzív, ami tökéletesen passzol az ünnepséghez. Az esküvő után a szülőköszöntő virágdobozokat célszerű naptól és portól védett helyen tárolni.

Biztosítson Ön is életre szóló emléket, válassza bátran a szülőköszöntő virágdobozokat, és forduljon hozzánk bizalommal az elkészítéshez! Garantáljuk, hogy elégedett lesz az elkészült ajándékokkal. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.selyemcsokor.com címen ér el. Itt számos fotót is megtekinthet a korábbi munkákról, így előzetesen is megbizonyosodhat a selyemcsokrok csodálatos kinézetéről. Ha kérdései lennének, vagy leadná a rendelését, keressen bennünket telefonon a +36-20-3-178-878-as számon, vagy küldjön e-mailt az eveartdesign@gmail.com címünkre!