Az összetartozást sokféleképpen lehet kifejezni, és legalább ennyi módja van annak is, hogy a minket körülvevő világ tudomására hozzuk ezt. Vannak, akik összeöltöznek, például egyforma pólót vesznek fel, és vannak, akik egyforma, vagy egymásra rímelő tetoválást készíttetnek. Vannak azonban olyan, diszkrétebb módok is, amelyek csak keveseknek tűnnek fel, és jóval többek az összetartozás kifejezésénél – ilyenek például a páros ásványkarkötők.

Az ásványkarkötők egyszerű kialakítású, ízléses ékszerek, amelyeket férfiak és nők egyaránt hordhatnak és hordanak. Ez persze a választott ásványtól is függ, hiszen például a rózsakvarc halvány, pasztell árnyalatát a férfiak igencsak ritkán választják, és akkor is csak ajándékba, ám léteznek úgymond uniszex ásványok is, mint például a tigrisszem, amelynek barnás-borostyánsárga árnyalata mindkét nem kelléktárában jól mutat.

Az ásványkarkötők számos jó tulajdonsággal rendelkeznek az esztétikus megjelenésen túl is. Sokan tartják úgy, hogy az ásványok jó hatással vannak bizonyos tulajdonságokra, sőt, az egészségre is, ám ezek tudományosan nem bizonyított állítások, ennek ellenére azonban sokan számolnak be arról, hogy bizonyos tekintetben, illetve bizonyos esetekben javulást értek el. Csak hogy egy példát említsünk: a fentebb is említett tigrisszem magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének.

páros ásványkarkötők szerepe azonban nem ez, hanem az összetartozás érzésének erősítése, a viselőinek ékítése, illetve a legfontosabb: az ajándékozás. Ajándékként meglepni kedvesünket, vagy akár édesanyánkat egy páros ásványkarkötővel szívmelengető gesztus, és ehhez nincs szükség semmilyen ünnepre; egy szimpla hétköznapon is érdemes megtenni.

Amennyiben páros ásványkarkötőt szeretne vásárolni, cégünk, az Ásvány Guru webáruházában néhány kattintással megteheti, de akár saját dizájnt is alkothat a karkötőtervező menüpontban. Keresse fel weboldalunkat a www.asvanyguru.hu címen, és válogasson széles kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a  +36-70-414-2049-es telefonszámunkon, illetve az asvanyguru@gmail.com e-mail címünkön!