LEGO City Kaszkadőr készletek egyedülállóan izgalmas kalandokat ígérnek azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy próbára tegyék magukat az arénában. Ha szeretnéd meglepni gyermeked egy ötletes és vagány játékkal, ismerkedj meg LEGO készletek egyik legjobb változatával!

Bárki, aki látott már kaszkadőr show-t élőben, vagy akár csak videófelvételről, biztos, hogy elámult azon az ügyességen és bátorságon, amivel a résztvevők bemutatják trükkjeiket. A műsor közben úgy érezhetik a nézők, hogy ők is részesei a mutatványoknak, hiszen együtt izgulhatnak a résztvevőkkel. A LEGO City Kaszkadőr készletek ezt a magával ragadó világot hozzák közelebb kicsikhez és nagyokhoz, többféle pálya, szereplő és kiegészítő képében.

Kaszkadőr park egy egyszerű, ám annál izgalmasabb pálya, a LEGO City Kaszkadőr verseny pedig már egy kicsivel nagyobb ügyességet igénylő, de még mindig alap szintű pálya. Ezekkel hamar rá lehet érezni az ízére ezeknek a műsoroknak, és szinte kizárt, hogy a játékosok nem vágynak még nagyobb akcióra. A Kaszkadőr show teherautó és a komplett Kaszkadőr show aréna már olyan összetett, veszélyes kalandokkal megtűzdelt pálya, ami teret enged a legnagyobb rajongók kibontakozásának is. A játékot teljessé teheti a Demolition Kaszkadőr motorkerékpár vagy a Rocket Kaszkadőr motorkerékpár, mindkettő hihetetlen mutatványokat ígér. Bárhogy variálod a készleteket, biztos lehetsz benne, hogy lebilincselő játékkal ajándékozod meg gyermeked!

Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni a LEGO City Kaszkadőr készletekkel, böngéssz bátran a Kockavilág virtuális polcain! A www.kockavilag.hu weboldalon kényelmesen szemügyre veheted a kínálatot, és ha eldöntötted, hogy melyikkel leped meg gyermeked, a rendelésedet is leadhatod a honlapon. Néhány napon belül kézhez veheted a játékot, és már csomagolhatod is! Amennyiben kérdésed lenne a kiszemelt játékkal kapcsolatban, bátran keress fel minket a +36-1- 225-3240-es telefonszámon vagy az info@kockavilag.hu e-mail címen, mindenben szívesen segítünk!