A kávés bögre nyomtatás nagyszerű egyedi meglepetés, amivel garantáltan mosolyt csalhat kedves ismerőse arcára minden reggel! Tervezze meg, mi pedig elkészítjük, méghozzá dekoratív kivitelben, rövid határidővel!

Frissen őrölve vagy instant változatban, tejjel, mézzel vagy csak feketén – bárhogy készül, egy jó kávé képes bearanyozni a napot. A kávé iránti szenvedély bizonyára az Ön ismerősei körében sem ismeretlen, ez pedig kiváló alapot jelenthet, amikor ajándékot keres. Természetesen nem arról van szó, hogy egy zacskó kávé mellett lenne érdemes döntenie, hiszen egy ilyen ajándéknak rövid időn belül csak az emléke maradna meg. Ennél sokkal jobb megoldást jelent a kávés bögre nyomtatás, melynek segítségével egy maradandó és személyes meglepetést adhat át!

A kávés bögre nyomtatás teret enged a fantáziájának, hiszen bármilyen fényképpel és felirattal készülhet az ajándék, amilyet csak megálmodott. A cél az, hogy a meglepetéssel szebbé varázsolja az álmos reggeleket valakinek, aki fontos Önnek, így nincs rossz döntés, csupán egy kis képzelőerőre van szükség. A dekoráció mellett érdemes végiggondolnia azt is, hogy a megajándékozni kívánt személy milyen formában szereti a kávét. Többféle lehetőség kínálkozik ugyanis, választhatja a cappuccino-s bögre nyomtatást és az espresso-s bögre nyomtatást is, ami különböző méretet és formát jelent. Mindkettő a hozzá tartozó tányérral együtt kapható, utóbbihoz pedig még kiskanál is jár, így pedig csak a kedvenc ital hiányzik belőle. Már tudja, melyik változatra van szüksége, és arra is van ötlete, hogyan tenné egyedivé?

A Pólóparadicsom csapata megvalósítja az elképzeléseit, bármilyen mintát álmodott is meg! Kattintson a www.poloparadicsom.hu weboldalra, ahol megismerkedhet a lehetőségekkel és képekben is megbizonyosodhat munkánk színvonaláról! Amit javaslunk a tervezésnél, hogy előzetesen ismerkedjen meg az egyes bögretípusok méreteivel, hiszen ez is befolyásolja, hogyan mutat majd a kiválasztott fotó. Válassza a kávés bögre nyomtatást, mi pedig rövid időn belül elküldjük az ajándékot a megadott címre! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, várjuk megkeresését a +36-20-932-3372-es telefonszámon és az info@poloparadicsom.hu e-mail címen!