Természetes, hogy az ifjú pár hónapokon át szervezi az esküvőt, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Ám ezzel egy időben a meghívott vendégek is készülődnek, az ő feladatuk elsősorban az ideális nászajándék felkutatása. Napjainkban a legtöbb pár már közös háztartást vezet a házasságkötés előtt is, így a régi, jól bevált konyhai eszközök már nem igazán állják meg a helyüket ajándékként. Gyakori megoldás, hogy a meghívottak pénzzel támogatják a párt, ezt azonban sokan nem tartják illendőnek. A tökéletes nászajándék egyedi és páratlan, éppen olyan, mint egy különleges alkotás. Miért ne rendelhetne egy jégszobrot esküvőre?

A jégszobor egy rövid életű, ám annál izgalmasabb alkotás, ami egyedülálló dísze lehet a ceremóniát követő lakodalom helyszínének. A jégszobor esküvőre rendelt változata teljesen mértékben az egyéni igényektől függ, így éppen olyan lesz a végeredmény, amilyennek megálmodta. Szinte bármilyen forma kifaragható jégből, és a szobor egyedi megvilágítást is kaphat a szivárvány bármely színében, amivel tovább lehet fokozni a hatást. Ha jégszobrot esküvőre rendel, arra is van lehetőség, hogy valamilyen tárgy legyen befagyasztva, ami szintén exkluzív megoldást nyújt az ajándékátadásra.

Bármilyen ötletet szeretne megvalósítani, a jégszobor esküvőre egyedi és személyre szabott, garantáltan olyan ajándék, amire nem számít a menyasszony és a vőlegény, a kész mű pedig hosszú órákon át ékesítheti a helyszínt a pár és a násznép legnagyobb örömére.

Ha Önnek is fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg az ifjú párt a nagy napon, és csakis különleges ajándékok jöhetnek szóba, rendeljen jégszobrot esküvőre! Ismerje meg, milyen lehetőségekkel várja érdeklődőit cégünk, az Ice-Art Bt.! Látogasson el www.iceart.hu weboldalunkra, ahol szolgáltatásunk minden részletéről tájékozódhat, és ossza meg velünk elképzeléseit a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen! Ne feledje, ha rendhagyó nászajándékot keres, a jégszobor esküvőre garantáltan jó választás!