Az esküvő mindig hatalmas öröm, nem csak a pár számára, hanem a vendégeknek is, hiszen részesei lehetnek annak, hogy kedves ismerőseik összekötik az életüket. Az eseményre a vendégek is készülődnek, természetes, hogy mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, és nem maradhat el a nászajándék kiválasztása sem. A sablonos meglepetéseket mindenki szeretné elkerülni, de vannak olyan ajándékok is, amik garantáltan nem okoznak csalódást. Manapság már a legtöbb pár közös háztartást vezet, mielőtt összeházasodnának, így általában az alapvető háztartási eszközök már megvannak, ez mégsem jelenti azt, hogy ne lehetne konyhai kellékeket ajándékozni!

A Konyhaextra Webáruház izgalmas újdonságokkal várja azokat, akik különleges nászajándékkal szeretnének készülni! Evőeszköz készlet vagy Aperol Spritz pohár? Ön melyiket ajándékozná szívesen? Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes ezek közül válogatni!

•    A Casa Bugatti 24 részes evőeszköz készletek egyedi megjelenésükkel ejtik rabul azoknak a szívét, akiknek az ízléses tálalás is fontos szempont az étkezések során. A különleges design és a harmonikus színek izgalmas megoldást nyújtanak, de a látvány nem minden, hiszen ezek az evőeszköz készletek egyben kiváló minőséget is képviselnek.
•    Az igazán különleges koktélok nem kerülhetnek egyszerű vizespohárba, az Aperol Spritz pohárba viszont annál jobban passzolnak! Minőségi alapanyagok és izgalmas stílus jellemzi a Durobor kelyheit, melyekben már a szervírozás előrevetíti a nagyszerű ízélményt. Az Aperol Spritz poháron jól mutat a díszítés is, így lesz igazán hívogató a jeges finomság.

Szeretné közelebbről is megismerni a Konyhaextra Webáruház kínálatát? Fedezze fel termékeinket, melyek kiválóak nászajándéknak, de természetesen saját konyhájában is mutatós kiegészítők lehetnek! Látogasson el www.konyhaextra.hu weboldalunkra, ahol akár azonnal meg is rendelheti a 24 részes evőeszköz készletek egyikét vagy az Aperol Spritz poharakat! Kérdéseit tegye fel bátran a +36-30-509-8955-ös telefonszámon vagy a diarex@diarex.co.hu e-mail címen!