Nőnapon a férfiak minden nőnek virágot és kisebb ajándékokat vesznek, viszont csak kevesen tudják, hogy mit és hogyan illik adni. Tegyünk rendet ebben a kérdésben, és vegyük át, mi illendő ilyenkor!

Ha egy szál rózsát ajándékozunk nőnapra, akkor válasszunk hosszú szárút. A vörös rózsa a szerelmet, a rózsaszín a barátságot, a fehér a tisztaságot és a spirituális szeretetet jelképezi. A párunknak fehér és vörös rózsákból álló csokrot adjunk, mert ez a két szín együtt az egységet jelképezi! Cserepes virágot csak a családtagoknak, vagy a közeli barátoknak illik adni, randevúra viszont semmiképp se vigyünk cserepes virágot! Vágott virágból mindenképp páratlan számút ajándékozzunk, 11 darab felett azonban ez a szabály megszűnik. Ne vigyük túlzásba a virágok mennyiségét, egy tucat legyen a maximum!

A virágokkal kifejezhetjük a nő iránti érzéseinket és nagyrabecsülésünket, és ez különösen nőnapkor aktuális. Ha tudjuk, hogy melyik a kedvenc virága, akkor azt ajándékozzuk neki, ne pedig olyat, amit mi szebbnek tartunk. Ha egyetlen szál virágot ajándékozunk nőnapra, akkor mindig a hosszú szárúak közül válasszunk; vagyis ideális lehet a szegfű, a liliom, az orchidea, vagy a gerbera, a rövidebb szárúakat viszont inkább csokorba érdemes kötni.

Az utóbbi időben már nem szokás üdvözlőkártyát is tenni a személyesen átadott virág mellé, de ha a virágküldést választjuk, akkor feltétlenül tetessünk bele egyet, és írassunk rá néhány mondatot, valamint a nevünket is! Ráadásul ez a lehető legelegánsabb ajándékozási megoldás, és akkor a praktikusságáról még nem is beszéltünk!

Ha Ön is a legelegánsabb lehetőség mellett döntene nőnap alkalmából, akkor próbálja ki a FlorAwesome Kft. virágküldő szolgáltatását! Látogassa meg a www.escadaviragkuldes.hu címen található weboldalunkat, és válasszon! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Hívjon bennünket a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, illetve írjon e-mailt a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu címünkre!