Bort szeretne ajándékozni valakinek, de jó lenne, ha az ünnepre szánt meglepetés nem csak addig tartana, ameddig maga az ital? Ha bortartó állvánnyal egészíti ki az ajándékot, maradandóvá és egyben praktikussá teheti a meglepetést!

A borkedvelők többsége szeret tartani otthon egy-egy palackot a kedvenc italából, és ha ez így van, miért ne lehetne a tárolási megoldás épp olyan különleges, mint maga az ital és az alkalom, amikor felbontják? Sokan mégsem gondolnak arra, hogy vásárolhatnának egy külön, bortárolásra szolgáló állványt, pedig ez a biztonságos tárolás záloga.

Ha Önnek van olyan ismerőse, aki értékelne egy ilyen ajándékot, érdemes elgondolkodnia azon, hogy a bor mellé egy állványt is csomagol. Egy jól megválasztott bortartó állvány nem csak biztosan tartja a palackokat, hanem már látványra is izgalmas, vagyis lényegében egy praktikusan használható lakberendezési eszközt ajándékozhat.

Egy palack bor, még ha a legfinomabb, prémium kategóriába tartozik is, csupán addig marad ajándék, ameddig el nem fogy, utána csak kedves emlék. Éppen ezért olyan ötletes megoldás kiegészíteni a meglepetést egy stílusos bortartó állvánnyal, ami hosszú éveken át betölti funkcióját és mindig Önre emlékezteti majd a megajándékozott személyt.

A bortartó állványok ráadásul ma már igen sokféle variációban kaphatóak, így van lehetősége válogatni, hogy a meglepetés tökéletes legyen. Mivel ez az ajándék részben dekorációként fog majd szolgálni, a választásnál érdemes figyelembe vennie, hogy milyen irányzat mentén van berendezve az illető otthona, milyen alapanyagok, formák, színek kapnak nagyobb hangsúlyt az adott otthonban.

Cégünk, a BIO FLAME, s.r.o. gazdag választékot kínál bortartó állványokból, kínálatunkban ráadásul online, a www.borallvany-shop.hu weboldalon böngészhet. Nézzen körül nálunk, válogasson bátran, és ha kérdése lenne valamelyik termékünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a +36-30-785-7070-es telefonszámot vagy írjon az info@borallvany-shop.hu e-mail címre, segítünk!