Mindenki számára ismerős a helyzet, amikor közeledik egy fontos esemény napja, és ajándékot kell találnunk egy kedves ismerős számára, de hiába törjük a fejünket, nincs ötletünk. Egy üveg bor mindig kitűnő ötlet, ha az illető szívesen kortyolgat néha kedvenc italából, a nedű azonban előbb-utóbb elfogy, az üres palack a szemetesbe kerül, és nem marad nyoma a gondosan kiválasztott ajándéknak. Mit szólna ahhoz, ha olyan meglepetéssel készülne, ami maradandó, mégis kapcsolódik a bor szeretetéhez? Egy fém bortartó állvány tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki rajong az ízletes italokért!

fém borállványok elegáns dekorációs elemek, melyeken ízlésesen és egyben biztonságosan tárolhatóak a palackok. A kiegészítők remekül mutatnak bármelyik otthonban, hiszen valamennyi lakberendezési stílushoz jól illenek. A fém bortartók látványosak, mégsem túl hivalkodóak, helyet kaphatnak a vitrinben vagy akár a nappali díszei is lehetnek, és mindig helyet adhatnak a kedvenc italoknak.

fém bortartó állványok számos különféle változatban elérhetőek, így bátran válogathat színek és formák között. Vannak egyetlen palack számára kialakított modellek, de ha egy igazi gyűjtőnek keres ajándékot, akkor akár hat palack tárolására alkalmas kiegészítőt is választhat. A kérdés már csak az, hol szerezheti be ezt a nagyszerű meglepetést?

A BIO FLAME s.r.o. széles termékválasztékában minden érdeklődő megtalálhatja a tökéletes fém bortartót! Termékeink kiváló minőséget képviselnek, praktikusak és egyben stílusosak, melynek köszönhetően ajándéknak is kiválóak. Látogasson el www.borallvany-shop.hu weboldalunkra, böngésszen nálunk bátran, és ha megtalálta az ideális terméket, akár azonnal le is adhatja rendelését! Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni a kiszemelt fém borállvánnyal kapcsolatban, esetleg egyéb termékünk iránt érdeklődne, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! Hívjon minket a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy írjon üzenetet az info@borallvany-shop.hu e-mail címre!