Egyre többen ünneplik meg a Valentin-napot, és sokan vannak olyanok, akiknek az ajándékokkal kapcsolatos ötletei már rég elfogytak, de mégsem akarnak az ajándékboltok polcairól lekapni valami olyasmit, ami nem elég személyes, vagy csak szimplán értéktelen. Nekik állítottuk össze listánkat.

  1. A személyes, kézzel írt üzenetek ideális Valentin-napi ajándékok. Készítsen egy füzetet, vagy könyvet, amiben leírja, hogy miért szereti szíve választottját! Írhat szerelmes üzeneteket is kis cetlikre, amikkel feldíszítheti az egész lakást.
  2. Biztosan vannak közös képeik, amik tökéletes Valentin-napi ajándékok lehetnek, ha kreatív módon lakásdíszt csinál belőlük, de szöveget is írhat, amit bekeretezhet, vagy készíthet valamit kettejük neveiből.
  3. Édességet, vagy italt adni nem ötletes, de az már egész más, ha párja kedvenceiből állít össze egy csomagot Valentin-napra. Hiszen ki ne örülne, ha a csomag azokat tartalmazza, amiket szeret, és attól kapja, akibe szerelmes?
  4. Rajzoljon! Az a legjobb, ha nem papírra, hanem a számítógépén próbálkozik, mert így az eredmény akkor is aranyos lesz, ha a tehetségnek még a szikrája sincs meg Önben.
  5. Vegyen rengeteg borítékot, amiket a kedvese különböző alkalmakkor nyithat ki! Hogy mit tesz a borítékokba, az már csak Önön múlik, de lehet ez egy idézet, egy fotó, vagy egy történet, amiről eszébe jut, hogy mennyire szereti Őt. Ha elég sok a boríték, akkor akár a következő Valentin-napig is kitarthat az ajándék!
  6. Főzzön egy romantikus vacsorát! Ahogy mondani szokás, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, de nincs ez másképp a nőkkel sem. Néhány extrém kivételtől eltekintve mindenki szeret enni, és ha ez még romantikával is párosul, a hatás nem maradhat el!
  7. Küldjön virágot, vagy férfinek valamilyen egyéb ajándékot a munkahelyére! A virág szinte mindegy, hogy milyen, de persze azért lehetőleg legyen vörös rózsa; a lényeg ez esetben az, hogy kedvese kollégái irigykedjenek! Ha így tesz, akkor számíthat rá, hogy ezt a Valentin-napot egy darabig biztosan nem fogja elfelejteni.

Ha a hetedik lehetőség mellett döntene, akkor vegye igénybe a FlorAwesome Kft. virágküldő szolgáltatását! Keresse fel a www.escadaviragkuldes.hu címen elérhető honlapunkat, és válasszon egy megfelelő csokrot! Ha kérdése lenne, keressen bennünket elérhetőségeinken: hívja a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkat, illetve írjon üzenetet a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!