Aki festővásznat használ, az bizonyára tudja, hogy rengetegféle típus létezik belőle. Sokan ragaszkodnak egy-egy fajtához, míg van, aki nem tudja, hogy pontosan milyen különbségek vannak az egyes alapanyagok között és melyiket lenne érdemes használnia. A kérdést célszerű körbejárni, és az előnyök-hátrányok ismeretében választani. Az alábbiakban a finom len feszített vásznakat mutatjuk be részletesebben.

A finom len feszített vásznak, ahogyan a nevükből is kiderül, lenből készültek. Ennek előnye, hogy nagyon erős, tartós anyagot ad, így az ilyen vászonra készült mű szinte örökéletű lesz. Ez annak köszönhető, hogy az alapanyag megőrzi a természetes olajokat és így rugalmas marad. A len szálak teljesen egyformák, nedvesség hatására sem nőnek vagy mennek össze, így a végeredmény egyenletes, gyönyörű. A finom len feszített vásznak kellemes, puha fogásúak, öröm velük a munka.

A finom len feszített vásznak remekül használhatóak akril és olajfestéshez is, természetesen a megfelelő alapozással. Az alapozás egyénileg is megoldható, de a legjobb, ha olyan vásznat választunk, ami már alapozva van, így biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen sima, egyenletes lesz a művünk.

Cégünk, a Ship-Art Kft., finom len feszített vásznak széles választékával várja vásárlóit. Termékeink kiváló minőségűek, háromszor alapozottak, és a webshopunkban online megrendelhetőek, kiváló ár-érték arányban. A szállítási határidő rövid, így a megvásárolt vászon pár nap múlva már használható is. Igény szerint egyedi méretet is tudunk biztosítani, személyre szabott árajánlatot követően.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a finom len feszített vásznak iránt, és szeretné megtapasztalni, hogy milyen érzés ezzel a nagyszerű alapanyaggal dolgozni, látogasson el honlapunkra, a www.vaszon.shoprenter.hu weboldalra, ahol megtekintheti kínálatunkat! Ha kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a +36305221007-es telefonszámon vagy az info@festovasznak.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!