A karóra értékes kiegészítő, az önkifejezés egyik eszköze, és sokak szemében egyben státuszszimbólum is. A férfiak számára különös jelentőséggel bír, hogy milyen karórát viselnek, és olyanok is akadnak, akik szenvedélyes gyűjtőkké válnak. A Vostok Europe karórák olyan kiegészítők, amikből a legtöbb férfi nem éri be egyetlen darabbal. Miért olyan különlegesek a Vostok Europe karórák?

Vostok Europe karórák karakteres megjelenése szinte vonzza a tekinteteket, a merész színhasználat és a különleges világító betétek pedig tovább fokozzák a hatást. Valamennyi óra kézzel készül, és minden esetben kiváló óraszerkezet gondoskodik arról, hogy ne csak stílusosak, hanem megbízhatóak is legyenek ezek a kiegészítők. A Vostok Europe karórák rendhagyó módon limitált példányszámban készülnek, ez általában 3000 darabot jelent, ám minden évben megjelenik egy olyan széria, ami a megszokottnál is kevesebb darabszámban érhető el. Ezek kifejezetten egyetlen személy vagy csapat tiszteletére készülnek, ennélfogva megjelenésükben is egyediek.

Vostok Europe karórák egyik legnépszerűbb hazai vonatkozású szériája a Vostok Europe 6:3, ami a mindenki által jól ismert angol-magyar meccs emlékére készült. A három góllövőről egy-egy saját, egyedi karórával emlékezett meg a gyártó, így született meg a Bozsik, Hidegkuti és Puskás Edition. A Vostok Europe karórák különleges kiadásából mindössze 100 darab készült, egy ilyen szett tehát biztosan megdobogtatja az igazi karóra gyűjtők szívét.

Ha Ön is a sportosan elegáns, extravagáns karórák híve, és rajong a ritkaságokért, ismerkedjen meg a Vostok Europe karórákkal! Az Órabox Kft. termékkínálatában megtalálhatja a nevezetes meccs tiszteletére készült modelleket, de számos más értékes kiegészítőt is! Nézzen körül a www.orabox.hu weboldalon, ahol részletesen tájékozódhat az elérhető termékekről, és meg is rendelheti az Önnek tetsző karórát! Kérdéseit tegye fel bátran munkatársainknak a +36-70-422-7835-ös telefonszámon vagy az oraboxkft@gmail.com e-mail címen!