Hazánkban rengeteg rajongója van a boroknak, a különleges alkalmak kísérője egy-egy pohár ízletes ital, de a randevúknak is elengedhetetlen velejárója lehet ez a nedű, éppen úgy, ahogy a baráti összejöveteleknek vagy a családi vacsoráknak. Vannak, akik a vörösbort szeretik, mások a fehérbor szerelmesei, de manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rosé is. Éppen ugyanígy sokan kedvelik az édes borokat, és ugyanilyen sokan a száraz italokat. Mindemellett pedig vannak olyan borkedvelők is, akik kifejezetten egy-egy borvidék italait részesítik előnyben. A villányi borok sokak kedvencei, melyek közül a legtöbben a palackos kivitelt választják, pedig van más opció is!

villányi folyóborok kevésbé elterjedt termékek, aminek az lehet az oka, hogy sokan helytelenül a silány minőséggel párosítják ezt a kivitelt. Ezek a borok azonban ugyanolyan ízletesek, mint a palackos változatok, csupán a csomagolásuk más. A villányi folyóborok mellett szól az is, hogy az üvegek beszerzése magasabb költséggel jár a pincészeteknek, mint a PET palackoké, így ezek a nedűk olcsóbban beszerezhetők a vásárlók számára. Mindemellett a palackos termékekhez hasonlóan a villányi folyóborok is igen széles kínálatban beszerezhetőek, elérhetőek fehér, rosé és vörös változatban is, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ha nem ajándékba vásároljuk az italt, vagy nem tervezzük hosszú ideig tartogatni a polcon, a villányi folyóborok tökéletes megoldást kínálnak.

Szeretne ízletes borokat kóstolni, de fontos szempont a kedvező ár is? Fedezze fel Ősi Gábor Pincészetének széles kínálatát, melyben villányi folyóborok is helyet kaptak! Bármilyen italt is kedvel, nálunk megtalálja azt az ízvilágot, ami el fogja varázsolni. Nézzen körül www.osipince.hu weboldalunkon, ahol nem csupán pincészetünkkel ismerkedhet meg, hanem azonnal meg is rendelheti kedvenceit! Ha többféle italunk is elnyerte tetszését, nem kell választania, vásároljon nagyobb mennyiségben, és ha 15.000 Forint fölötti összeg a végérték, a postaköltséget átvállaljuk! Amennyiben kérdése lenne a villányi folyóborokkal vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bátran a +36-30-235-4860-as telefonszámon vagy az info@osipince.hu e-mail címen!