Már javában tart az esküvőszervezés, és a menyasszonyi csokor megrendelése a következő teendő a listán? Nem tudja, merre induljon el, és szeretne ötleteket gyűjteni, hogy a nagy nap legfontosabb virágdekorációja tökéletes legyen? Meglehet, hogy nem is érdemes élővirágban gondolkodnia, a selyemből készült csokrokkal ugyanis még szabadabban lehet tervezni!

A csokor szervesen kapcsolódik a menyasszony megjelenéséhez, jelen van a ceremónia legfontosabb pillanataiban, nem meglepő hát, ha Ön is fontosnak tartja, milyen lesz. Alapvetően kétféle módon érdemes megközelíteni a dolgot; ha színt, stílust vagy formát választ, az meghatározza a virágokat, ha viszont a szimbolikát találja fontosabbnak, elsőként a virágokról kell döntenie.

Bármi legyen is a koncepció, mindezt célszerű összevetnie azzal, hogy melyik évszakban lesz az esküvő, nem mindegy ugyanis, hogy éppen milyen virágoknak lesz szezonja. Bár ma már szinte bármi megoldható, vastagon nyomot hagy a menyasszonyi csokor árán, hogy melyik virág az, ami aktuálisan helyben beszerezhető.

Elsőre talán úgy látszik, hogy ha ragaszkodik az elképzeléséhez, viszont azt sem szeretné, hogy többet költsön a csokorra, mint amennyit eredetileg tervezett, valamiről le kell mondania. Ám éppen ez az egyik igazán meggyőző érv, ami a selyemvirágok mellett szól, hiszen ha ezt a megoldást választja, semmilyen külső körülmény nem befolyásolhatja a döntését.

A legjobb, ha nem kell ilyesmiben kompromisszumot kötni, enélkül is éppen elég nehéz megtervezni azt a menyasszonyi csokrot, ami minden részletében illik Önhöz. A selyemvirágokból álló csokor ráadásul örök darab, így nem csak egy esküvői dekorációt, hanem egy egész életre szóló emléket vásárol, ha ezt választja.

Szívesen megismerkedne a selyemvirágok adta lehetőségekkel? Nézzen szét Molnár Éva Lolli weboldalán, a www.selyemcsokor.com címen, és fedezze fel a menyasszonyi csokrok új, modern világát! Ha kérdése lenne, hívja a +36-20-317-8878-as telefonszámot vagy írjon az eveartdesign@gmail.com e-mail címre, és egyeztessen az alkotóval!