Az önismeret sokaknak fontos tényező, ugyanis így jóval tudatosabban élhetik a mindennapjaikat, és rengeteg mindenre választ kaphatnak. Ahhoz, hogy az önismeret folyamata hatékonyabbá váljon, és az emberek a környezetükről is információkat szerezhessenek, tanácsos tisztában lenni a személyiségmodellel is. Amennyiben Ön olyan információkat szeretne ezzel kapcsolatban megtudni, amik nem túl gyakran hangzanak el, ismerkedjen meg Szabó Margit kézirataival!

Szabó Margit kézirataiból olyan érdekességeket tudhatnak meg az érdeklődők, amik fontos szerepet tölthetnek be a jövőben az önismeret során. Az írások rávilágítanak arra, hogy a személyiségmodell tulajdonképpen a három dimenziós földi világot takarja, vagyis a mindennapi valóságot. Minden egyes dimenzióban fontos munka történik, a személyiségmodell valójában igencsak összetett. Az első dimenzióban testi folyamatok és tevékenységek találhatók, a második az érzelmi folyamatokat és viselkedést képviseli, a harmadik pedig a gondolkodási folyamatokért és beszédért felel. Az első sík a legfontosabb a személyiségmodell terén, ugyanis nélküle a többi sincsen.

Szabó Margit kéziratai rendkívüli részletességgel taglalják a személyiségmodell dimenzióit. Az írások kitérnek a szubjektív, objektív oldalra is, hiszen ezek szintén fontos részük az emberek személyiségének. Az emberiség még mindig nem tanulta meg külön választani ezt a két oldalt, de semmi sem késő! A személyiségmodell megismerése ebben is segítséget nyújthat.

Merüljön el a személyiségmodell témájában, gazdagodjon hasznos információkkal, és induljon el az önismeret hatékonyabb útját! Az érdekességeket a www.szmszm.hu címen éri el. Ha érdekli a természetfilozófia, és szeretne többet megtudni a világról, érdemes elolvasni a többi írást is, más témában. Tájékozódhat például az evolúció szabályairól, és megismerkedhet a törzsfejlődés térbeli modelljével is. Ha kérdései lennének, küldjön e-mailt a szabomargit4@gmail.com címre. Minden levélre igyekszem minél rövidebb időn belül reagálni.