Ha családi, vagy baráti társasággal szeretne ünnepelni, akkor mindegy, hogy mi az alkalom, a legjobb választás egy étterem, ahol mindenki számára adottak az ízletes ételek és italok, valamint a jó hangulat. Kiskőrösön járva számos étterembe belefuthatnak, ám a Kurta Étteremben fogják a legjobban érezni magukat! Kiskőrösi éttermünkben a barbecue húsok, oldalasok, illetve a hamburgerek közül választhatnak, de természetesen a könnyedebb ételek és a hagyományos ízek kedvelőit is tárt karokkal várjuk.

Kiskőrösi éttermünk kerthelyiségében vendégeink fedett asztaloknál, vagy napernyők alatt fogyaszthatják el ízletes fogásainkat, a gyermekek számára pedig játszóteret építettünk, ahol szórakozhatnak, amíg a felnőttek nyugodtan beszélgethetnek egymással. Kiskőrösi éttermünk kerthelyiségében kerti tó is található, ami fölött egy asztalt is elhelyeztünk, és nem véletlen, hogy ez a legkedveltebb asztalunk, amire rengeteg foglalás is érkezik. Ideális helyszín kisebb rendezvények, családi összejövetelek lebonyolítására is, de termeinkben is ünnepelhetnek, ha az időjárás már nem engedi meg a szabadban tartózkodást.

Természetesen nem csak az ételek, hanem az italok terén is igyekszünk kiemelkedő minőséget nyújtani vendégeinken. Borlapunkon a fehérbortól a rozén át a vörösborig minden megtalálható, de természetesen a különlegességekről is gondoskodtunk, mint ahogy az alkoholmentes italokból is széles a választékunk. Ha szeretné tudni, mivel várjuk Önt és kedves családját, vagy barátait, keresse fel a www.kurtaetterem.hu címen megtalálható honlapunkat, és tekintse meg képes étlapunkat, itallapunkat, valamint kiskőrösi éttermünkről készített képeinket!

Látogassa meg kiskőrösi éttermünket, és garantáljuk, hogy hamarosan Önt is visszatérő vendégeink között fogjuk üdvözölni! Ha kérdése lenne, vagy szeretne asztalt foglalni, hívja a +36-78-414-821-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet a kurtaetterem@gmail.com e-mail címünkre!