Napjainkban a hajhosszabbítás igen divatos és népszerű szolgáltatás. Azonban gyakran hallani olyat, hogy sokaknak aggályaik vannak a póthaj minőségét, illetve árát illetően. Szerencsére, ha megbízható helyen vásároljuk meg a hajat és szakember teszi fel, akkor nincs mitől tartani, megfelelő ápolással hosszú élettartamú lesz a hajhosszabbítás. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindentől függ a póthaj ára!

póthaj árakat elsősorban a minőség határozza meg. Sok helyről hallani, hogy az ázsiai haj olcsó, mert rossz minőségű, kevésbé tartós és nem olyan szép. Ez ebben a formában nem igaz: európai hajból is létezik rosszabb minőségű és ázsiai hajból is van gyönyörű, egyenletes, magas színvonalú. Sokkal jobb, ha elsődlegesen nem a származás szerint ítéljük meg a hajat, hanem a minősége alapján! Ne legyenek benne rövid szálak, egyenletes vastagságú legyen a copf és persze tisztítva legyen. A póthaj árakat természetesen nagyban befolyásolja a szín is: a szőke alapvetően sokkal ritkább, ezért drágább is, mint például a sötétbarna. Ez mindenhol így van, a világosabb színű haj ára magasabb.

póthaj ára függ a hosszúságtól és a súlytól is: minél hosszabb és minél dúsabb, annál többet kell érte fizetni, hiszen annál nehezebben is lehet hozzá jutni. Érdemes végig gondolni, hogy milyen hosszúságot szeretnénk, az árlistákban általában 4-5 cm-es beosztásokban szerepelnek a póthaj árak.

Cégünk, a KAPOSVÁRI Kereskedelmi Kft., a legjobb minőségű póthajakkal dolgozik, megfizethető áron. A nálunk vásárolt és az általunk feldolgozott hajra természetesen garanciát is vállalunk, amennyiben mi készítettük elő a hosszabbításhoz és semmilyen vegyi kezelés nem történt vele.

Ha Ön is éppen hajhosszabbítás előtt áll, esetleg még csak gondolkozik rajta, látogasson el honlapunkra, a www.hajker.hu weboldalra, ahol részletes listát talál a póthaj árainkról! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére a +36 50 119 3009-es telefonszámon vagy a haj@hajker.hu e-mail címen!