Május első vasárnapja mindenki számára jeles nap, amikor azt az embert ünnepeljük, akinek az életünket köszönhetjük. Az édesanyánk iránt érzett szeretet és tisztelet ilyenkor egy apró ajándékban ölt testet, ami akkor a legjobb, ha igazán különleges, éppen mint a kapocs, ami összeköt minket. A kedvenc virág is elhervad egyszer, és a legjobban kedvelt sütemény is elfogy, ezért mindenképpen érdemes valami maradandóval és személyessel készülni. Az egyedi bögrék és nyomtatott pólók éppen ilyen meglepetések! Miért érdemes ilyen meglepetéssel kedveskedni anyák napján?

•    A reggelek még a legjobb édesanyáknak is nehezen indulnak néha, ám egy finom kávé vagy tea lendületet ad. Mi lenne, ha a reggeli forró italt egy olyan egyedi bögréből ihatná anyukánk, amiről egy közös fotón mosolygunk vissza vagy a mindig együtt énekelt dal szövege virít rajta? Garantált, hogy egy egyedi bögre bearanyozza az egész napját bárkinek, hiszen mindig mosolyt csal az arcára a gondolat, hogy ilyen kedves ajándékkal lepte meg gyermeke.

•    Sokféle helyzetben előfordul, hogy nem a legcsinosabb öltözetre vágynak az édesanyák, hanem csak egy kényelmes ruhára. Mit lehetne nagyobb örömmel felvenni ilyenkor, mint egy nyomtatott pólót, amit a gyermek kreatív ötlete tett szívhez szólóvá vagy éppen egy közös humoros pillanatot megörökítő fotótól vicces? Akár saját magunknak is készíttethetünk egy nyomtatott pólót, ami a párja lehet annak, amit édesanyánknak adunk.

Ön mit ajándékoz idén anyák napjára? Ha személyre szóló meglepetésben gondolkodik, és egyedi bögrét vagy nyomtatott pólót rendelne, ismerje meg cégünk, a Print Bt. szolgáltatásait! Nálunk az ajándékot megrendelheti online, csupán egy kreatív ötlet és néhány kattintás szükséges hozzá, és mi házhoz szállítjuk a meglepetést! Látogasson el www.nyomtasspolot.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a részletekről, és felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a +36-20-932-0483-as telefonszámon vagy az ugyfel@nyomtasspolot.hu e-mail címen! Álmodja meg anyák napjára az egyedi bögrét vagy nyomtatott pólót, mi megvalósítjuk és házhoz szállítjuk!