Egy esküvő megszervezése sosem könnyű feladat. Rengeteg a teendő, számtalan dologban kell dönteni, melyek között gyakran a menü megtervezése okozza a legtöbb problémát. Van azonban olyan megoldás, amivel rengeteg idegeskedéstől kímélhetik meg magukat a párok, mégpedig az előre megtervezett esküvői menü ajánlat.

Az esküvői menü összeállítása során sok szempontnak kell megfelelni, hiszen fontos, hogy a választék elég széles legyen ahhoz, hogy mindenki találjon olyan ételeket, amiket szívesen fogyaszt. Illik szem előtt tartani a vendégek igényeit, a különféle mentes étrendeket, vegetáriánus életmódot, allergiákat, ugyanakkor arra kell törekedni, hogy a menü „kerek” legyen, vagyis a fogások illeszkedjenek egymáshoz, de tükrözzék a pár, illetve az esküvő stílusát is.

Általában, mire összeáll a végleges menüsor, azt rengeteg ötletelés, gondolkodás, variálás előzi meg. Azoknak a pároknak, akik ettől szeretnék magukat megkímélni, a Kakas Étterem előre összeállított esküvői menü ajánlatait javasoljuk.

A háromféle menü ajánlatból szinte biztos, hogy minden pár talál olyat, ami megfelel a saját és a vendégeik ízlésének, elvárásainak. A menük mindegyike változatos, házias finomságokat tartalmaz. Az ajánlatok egy levesből, négyféle főételből, háromféle köretből és desszertből állnak, utóbbi opcionálisan el is hagyható.

Az esküvői menü ajánlatok összeállítása során arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való fogást. Külön egyeztetés alapján tudjuk biztosítani az ételérzékeny, vegetáriánus, vegán vendégek ételeinek készítését is. A fogásokat friss alapanyagokból, bevált recept alapján készítjük. Változtatási lehetőség természetesen van, legkésőbb a rendezvény előtt három nappal kérjük véglegesíteni a menüt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, az esküvői menü ajánlataink megtekintéséhez látogasson el a www.kakasetterem.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen!