Manapság szinte végtelennek tetsző kínálatból válogathatnak a hölgyek, ha szeretnék néhány új darabbal gazdagítani a ruhatárukat, ám nincsenek olyan könnyű helyzetben azok, akiknek az alakja nem illik a konfekció méretekhez. Nem szabad elfelejteni, hogy a magabiztos megjelenés és csinos öltözet minden nőnek jár, és szerencsére van néhány gyártó, ami felismerte, hogy a molett divat is nagy figyelmet érdemel, ezek termékpalettáját kifejezetten plus size ruhák erősítik.

A teltebb hölgyeknek kétségkívül jobban meg kell válogatniuk, hogy mit vegyenek fel, de van olyan plus size kollekció, ami képes minden igénynek eleget tenni. Fokozott figyelmet érdemel a testalkat, ezért az első és legfontosabb szempont, hogy a vásárlók pontosan ismerjék a saját testüket és azt is tudják, hogy milyen összhatást szeretnének elérni. Mielőtt valaki elkezd böngészni a plus size ruhák kínálatában, tudnia kell, hogy ő alma, körte vagy inkább homokóra alkatú, és azzal is tisztában kell lennie, hogy melyik testrészét szeretné kihangsúlyozni, melyikről terelné el a figyelmet. Mindezek meghatározzák a fazont, de emellett a színre és mintára is érdemes nagy hangsúlyt fektetni. Jól tudjuk, hogy a fekete slankít, ez azonban a legkevésbé sem jelenti azt, hogy a plus size kollekció akkor jó, ha csupa sötét színű modellből áll. Fontos, hogy a molett hölgyek a színtónusoknak megfelelő árnyalat mellett döntsenek, és azt sem szabad elfelejteni, hogy egy-egy rafinált minta vagy vidám szín csodákra képes.

Érdekli egy olyan plus size kollekció, ami a klasszikus modellektől a merész újdonságokig mindent felvonultat? A Lili Fashion webáruház termékkínálatában Fashion by Nono ruhák is megtalálhatóak, melyek kifejezetten a molett hölgyeknek készülnek. Ha kíváncsi, milyen plus size ruhák között válogathat, látogasson el a www.lilifashion.hu weboldalra, ahol egyszerűen és kényelmesen le is adhatja rendelését! Ha most vásárol nálunk, kifejezetten olcsón juthat hozzá a kiszemelt ruhadarabokhoz, hiszen a nyári leárazás keretein belül a plus size ruhák 20 %, 30 %, 50 % kedvezménnyel kaphatóak. A termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit tegye fel bátran a +36-70-521-3873-as telefonszámon vagy a lilifashionwebshop@gmail.com e-mail címen, szívesen segítünk!