Vannak olyan hölgyek, akik kis túlzással szinte bármit viselhetnek, környezetük el fog ámulni, míg mások úgy érzik, sosem kerülhetnek reflektorfénybe. Ez nem feltétlenül attól függ, hogy ki az, aki tökéletes idomokkal van megáldva, sokkal inkább attól, hogy ki az, aki tudja magáról, hogy csinos, és ennek megfelelően válogatja össze ruhatárát. A molett hölgyek általában szeretik takargatni testüket, pedig egy kis magabiztossággal és stílusérzékkel pár plusz kiló nem jelenthet problémát. Lassan beköszönt a nyári kánikula, ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet a plus size női ruházattal kapcsolatban. Nézzük, hogyan érdemes öltözködni molettként a hőségben!

•    A nyári hónapokban a plus size női ruházat alapdarabjai a maxiruhák és hosszabb tunikák. A könnyed anyagból készült ruhadarabok csinosak és könnyen variálhatóak. Jól mutatnak önmagukban, de néhány kiegészítővel még izgalmasabb összhatást lehet elérni.
•    A fekete szín slankít, de nem érdemes erre korlátozni a ruhatár színeit, hiszen nyáron kifejezetten meleg, és egy idő után unalmassá is válik. Érdemes a plus size női ruházatból színes, vidám darabokat is beszerezni, amik, ha okosan vannak kiválasztva, rendkívül előnyösek, és jobban is fogja érezni magát bennük.
•    A kánikulában egy ruha legfontosabb tulajdonsága, amit meg kell vizsgálni, az alapanyag. A plus size női ruházatnál különösen érdemes erre figyelni, hiszen a plusz kilók még kellemetlenebbé tudják tenni a hőséget, de nem akkor, ha olyan anyag mellett dönt, ami jól vezeti a vizet és hűs érzetet biztosít.
•    Senkinek sem kell megpróbálni elrejteni idomait bő ruhadarabokkal, hiszen ezzel éppen az ellenkező hatást lehet elérni. Viseljen nyugodtan feszülős nadrágot egy lenge felsővel, vagy pont fordítva, ezek is a divatos plus size női ruházat részei.

Úgy érzi, van egy kis feleslege, de nem szeretne lemondani a csinos, nőies ruhákról? Nem is kell! Látogasson el www.lilifashion.hu weboldalunkra, ahol trendi és kényelmes plus size női ruházat is elérhető a nyári hőségre! Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívjon minket a +36-70-521-3873-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a joobianka@gmail.com e-mail címre!