Az esküvőt a természetközeliség jegyében szervezné? A zöld növények legjava csokorba kötve a greenery menyasszonyi csokrokban teljesedik ki, melyek időtlen és különleges kiegészítői lehetnek a nagy napnak!

A hagyományos és impozáns virágcsokrok persze mindig stílusosak maradnak, de ha valami szokatlanra és egyedire vágyik, érdemes megfontolni a lombzöld, dúsan burjánzó és izgalmas alakú növényekben gazdag greenery menyasszonyi csokrokat is! Természetesen a greenery menyasszonyi csokrok is tartalmazhatnak virágokat, de különlegességüket a nagy számú, változatos formájú, különböző zöld árnyalatú levelek és növények sokasága adja. A rengeteg féle eukaliptusz, az egzotikus pozsgások, folyondárok, a kisebb-nagyobb páfrányok és fűszernövények rejtekén megbújó virágok letisztult, bohókás, vintázs, szokatlan, egyszerű és természetes hatást is megvalósíthatnak, főleg greenery stílusú dekorációval együtt. Ezek a csupa zöld bokréták mégsem egysíkúak, a textúrák és az árnyalatok változatossága miatt úgy lehet kompozícióba rendezni, hogy az egyhangúság az utolsó, ami eszünkbe juthat róluk.

Egy greenery menyasszonyi csokorban azonban nem csak a benne rejlő kreativitás lehet vonzó, hanem a mondanivaló is: gondoljunk csak a babérra, melyhez a siker társul, az eukaliptuszra, mely a bőséget és a biztonságot szimbolizálja, vagy a páfrányra, mely az elragadtatás, őszinteség, menedék jelképe.

És hogy hogyan lesz a csupa zöld greenery menyasszonyi csokor örökké zöld? Ha teljesen élethű selyemvirágból készül, mert a selyemvirágnak rengeteg előnye van:

– nem hervad el, kézzelfogható emlék marad,

– nem okoz allergiás reakciót,

– bármilyen virágból készülhet, évszaktól függetlenül,

– változatos, elképesztően sok lehetőséget tartogat!

Greenery menyasszonyi csokrot szeretne selyemvirágból? Molnár Éva ‘Lolli’ vagyok, évek óta nagy sikerrel készítek selyemvirág menyasszonyi csokrokat, vintázs csokrokat, hajdíszeket, fejkoszorúkat, ékszereket és egyéb esküvői kiegészítőket is, melyek egy részét weboldalamon, a www.selyemcsokor.com oldalon megtekintheti, illetve vállalok egyedi kérés alapján selyemvirág, köztük greenery stílusú menyasszonyi csokrokat is, ha felkeres a 06-20-3178878-as telefonszámon, vagy e-mailt küld az eveartdesign@gmail.com címre!