A fali sínes rendszerek nélkül a konfekció üzlete berendezése nem lehet teljes! A Tiszaferr fali sín választéka minden igényhez illeszkedik!

A ruhaüzletek között nagy a verseny a vásárlók kegyeiért. A reklámok és a marketing mellett maga az üzlet is vonzóerővel rendelkezik a vásárlók számára. Az üzletberendezés, a kirakat és a dekoráció is meghatározza az üzlet karakterét és a brand arculatát. A legkisebb részlet is számít, mert ezek az apróságok azok, amikből a teljes berendezés összeáll. A fogasok, polcok, a profilok és az állványok jól kigondolt formában összeállítva képesek arra, hogy az üzlet berendezése ne csak átlátható és szabályos legyen, hanem ráadásul még hívogató is a vásárlók számára.

fali sínes rendszerek alapvetően a falakon és a falak mentén kapnak helyet. Ezzel a falakat is ki lehet használni a termék kihelyezéshez. Nem marad üres rész, de mégsem hat zsúfoltnak a helyiség, ha ügyesen rendezik be azt. Az állványok, pultok, polcok az üzlet középső részén foglalnak helyet. A fali sínes rendszerek azért olyan praktikusak, mert akár méretre, egyedi kivitelben is készülhetnek és teljesen a szóban forgó üzlet adottságaihoz lehet igazítani az összes elemet. A sínekből és egyéb elemekből álló fali rendszeren helyet kaphat egyszerre több típusú termék is.

A fali sínes rendszereken elférnek a vállfás termékek, de az akasztókon olyan kiegészítők is elhelyezhetőek, mint a sálak vagy az övek, táskák, a polcokra pedig összehajtogatott termékek, cipők, kalapok is ízléses elrendezésben kerülhetnek ki.

A www.tiszaferr.hu webcímen a standard fali sínes rendszerek választékát ismerheti meg minden érdeklődő, ha belepillant a termék kínálatba. Egyedi megoldásokra is nyitottak vagyunk, ezzel kapcsolatban keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén! A futar.tiszaferr@gmail.com email címen és a +36-20-325-57-35 telefonszámon a Tiszaferr 2001. Kft. által forgalmazott és tervezett termékekről, a fali sínes rendszerekről és üzletberendezésről tud tájékozódni.